EUR: 317,99 Ft
CHF: 280,78 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb XIV.kerület

Jövőnket veszélyezteti a parttalan migráció

Elégedetten állapíthatták meg a Fidesz zuglói aktivistái, hogy szűknek bizonyult a Hotel Amadeus ifj. Lomnici Zoltán lakossági fórumán. Az alkotmányjogász sokakat érdeklő kérdésről, a Soros-tervről, a bevándorlásról tartott előadást.

A fórumot Jelen Tamás, a Fidesz zuglói választókerületi elnöke nyitotta meg, aki bevezetőjében a tavaszi választásokról is szólt, hangsúlyozva, hogy a tét ezúttal roppant nagy, hiszen most arról van szó, hogyan tudjuk megvédeni önállóságunkat a magyar függetlenség megnyirbálására tett erőfeszítések ellenére.


Telt ház fogadta ifjabb Lomniczi Zoltánt (Fotó: Máté Krisztián)

– Meg kell védenünk Zuglót a közéleti visszásságoktól és a külvilág nyomásától, a manipulációval Magyarországra irányított migránsáradattól. Most szinte ostromlott erődben élünk, amelyben az európai kulturális értékek fennmaradása forog veszélyben, olyan választott és kinevezett tisztségviselők intézkedéseinek nyomán, akik távolról igyekeznek országunkra hatást gyakorolni – mondta Jelen Tamás.

Lomnici előadásában tisztázta, nem arról van szó, hogy Magyarország híján lenne az elesettek, üldözöttek iránti szolidaritásnak, ám azzal, hogy kaput nyitunk az ellenőrizetlen és korlátok nélküli migrációnak, a problémát nem oldjuk meg, sőt, növeljük azt. A segítséget kell eljuttatni oda, ahol a legnagyobb szükség van erre, s nem a bajba jutottakat kell idehozni, mert a helyzet megoldatlansága további milliókat késztet otthonuk elhagyására. A jelenlegi európai bevándorláspolitika szinte csak az embercsempészeknek kedvez. A Soros György által felkarolt betelepülők eltartása, ellátása érdekében elkerülhetetlenek lesznek az adó- és közszolgáltatási díjemelések, nyugdíjak csökkentése, illetve elkerülhetetlenné válna az újabb hitelfelvétel, ami újra szűkítené az állam mozgásterét.

Az alkotmánybíró szerint a parttalan migráció a zuiglóiak terheit is megnövelné (Fotó: Máté Krisztián)

– Az EU-hoz később csatlakozott országoknak óriási terhet jelentene a korlátlan és ellenőrizetlen bevándorlás – mondta ifj. Lomnici Zoltán. – A magára talált magyar gazdaság további növekedése kerül veszélybe a migráció parttalanná válásával. Nem csoda, hogy a visegrádi négyek – Ausztriát is ide lehet sorolni – és több más kelet-európai állam ellene van.

Az alkotmányjogász szerint intő jel, hogy Soros szövetségesre lelt 226 uniós képviselőben, a liberálisok mellett sajnos kereszténydemokrata politikusokat is megnyert magának, holott a választóik aligha ilyen felhatalmazást adtak nekik. Soros György alapítványai és gazdasági szervezetei révén befolyásolja a nemzeti választásokat és népszavazásokat, megszüntetné a határokat, a nemzetállamokat. A 2018-as választások egyik fő kérdése, hogy meg tudjuk-e védeni magunkat attól a befolyástól, mely rossz irányba viszi Európa és az ország sorsát.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.