2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb Miskolc

Karácsonyi rajzpályázat gyerekeknek

Az elmúlt évekhez hasonlóan a városháza idén is arra buzdítja az alsó tagozatos diákokat, hogy minél többen vegyenek részt a karácsonyi rajzversenyen.

A pályázat célja, hogy idén is szebbnél szebb karácsonyi rajzok szülessenek, ezért arra kérik az alsó tagozatos tanulókat, hogy rajzolják le az ünnephez fűződő emlékeiket, élményeiket és elképzeléseiket!

Karácsonyi gyermek rajz kiállítás a városháza aulájában – fotó: Lokál

Az adventi gyertyagyújtási ünnepélyeken az alkotásokat a városlakók is viszontláthatják a Szent István térre kihelyezett LED-falon. A beérkezett rajzok közül szakértő zsűri választja ki a legszebb alkotásokat.

A kiválasztott rajzok alkotói ajándékban részesülnek, a beérkezett műveket a városháza aulájában is kiállítják.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.