EUR: 317,40 Ft
CHF: 280,56 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Érd

Katalinok batyus bálja

A közvetlen, családias alaphangulatot meghatározta a „batyus” jelleg, vagyis az, hogy a résztvevők ételt-italt hoztak magukkal csomagjaikban, majd az asztalok mellé telepedve nem sajnálták a finomságokat barátaiktól, ismerőseiktől sem.

A Szepes Gyula Művelődési Központban megtartott Katalin-napi rendezvényről nem hiányozhatott a tombola – szép és korszerű kávéfőzővel, hozzá csészékkel és kávéval gazdagodhatott a nyertes –, valamint a hangulatos élő zene sem, amelyet hajnali fél ötig szolgáltatott a Sikulus zenekar.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.