2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Kedvenc ételével búcsúznak Stadlertől

Bár Stadler József szerette volna, ha esküvői ebédjén birkapörkölt kerül az asztalra, sajnos ezt már nem élhette meg. Barátai most jobb híján a halotti torán búcsúznak tőle kedvenc ételével.

Még mindig nem tértek magukhoz a sokkból az akasztóiak, amit Stadler József hirtelen halála okozott. Mindenkinek van egy története arról, hogy a juhászból lett legendás vállalkozó éppen mire készült, melyik álmát hogyan akarta megvalósítani. Gyerekei érthető okokból egyelőre képtelenek beszélni a tragédiáról.


Mint azt a Lokál megírta, Stadler József két hete, 66 éves korában agyvérzést kapott, kómába esett, és anélkül, hogy egy pillanatra is magához tért volna, kedden hajnalban elhunyt.

– Vasárnap délelőtt az akasztói templomban a pap a hívőkkel együtt misét mondott Józsi bácsi gyógyulásáért. Sajnos hiába volt minden, tegnap háromszor is meghúzták a lélekharangot a barátom lelki üdvéért – mondta a Lokálnak a családhoz közeli forrásunk. – Igaz, hogy Józsi bácsi fénykorában milliárdos volt, majd földönfutó lett, de méltó módon megadjuk neki a végtisztességet. Akasztó a saját halottjának tekinti őt, díszsírhelyet kapott a helyi temetőben. Nem a helyiek adójából temetjük el, volt neki annyi spórolt pénze, hogy ez nem jelenthet gondot. Ismert sportolók, művészek, még a határon túl élő tisztelői is jelezték, hogy ott lesznek a szertartáson.


Józsi bácsi imádta a birkapörköltet, azt szerette volna, ha barátai néhány bárányt levágnak a közelgő esküvői ebédjére, ám most jobb híján a szombati temetése után, a halotti toron kedveskednek neki a kedvenc ételével.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Születésnaposok indítják a klubszezont

  Születésnaposok indítják a klubszezont

  Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

 • Rangos díjat kapott a Nanushka

  Rangos díjat kapott a Nanushka

  A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.

 • Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Budapestre jön Walker, a texasi kopó, azaz Chuck Norris! A 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a fővárosba, hogy a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége legyen.