2017. november 14., kedd
Aliz

Tech

Kémvibrátor rögzítette a felhasználók hangját

Nem új keletű ez a probléma, hiszen akadt olyan eset, amikor egy beltéri biztonsági kamerán keresztül kukkoltak illetéktelenek egy fiatal lány lakásában. Egy másik eset azonban még kínosabb az előzőnél, ugyanis egy okosvibrátor használat közben a hozzá tartozó telefonos alkalmazás segítségével a felhasználók tudta nélkül rögzített minden hangot.

Az eszközt gyártó cég képviselője elnézést kért a bakiért, amit elmondása szerint már ki is javítottak. A probléma egyébként csak az androidos készülékeket érintette, a rögzített hanganyagokat pedig a telefon tárolta. A szakember szerint ezek nem kerülhettek ki a netre, ám akadt már példa az ellenkezőjére is.

Így kémkedtek a fiatal lány után egy internetre kötött biztonsági kamerán keresztül:

Kapcsolódó Cikkek

  • A magyarországi 4G mobilhálózat a világon a 4. leggyorsabb

    A magyarországi 4G mobilhálózat a világon a 4. leggyorsabb

    Magyarországon működnek a világ 4. leggyorsabb 4G mobilhálózatai, és az elérhetőség alapján is a globális top 10 között szerepelnek – derült ki az OpenSignal 77 országot vizsgáló legfrissebb jelentéséből, amelyet a Telenor juttatott el az MTI-hez pénteken.

  • Légitaxival tervezi a nagy visszatérést az Uber

    Légitaxival tervezi a nagy visszatérést az Uber

    Végre egy olyan hír látott napvilágot a világ legnagyobb közösségi személyszállító szolgáltatójáról, ami nem arról szól, hogy éppen hol szüntetik meg, vagy éppen melyik UBER sofőr erőszakolta meg utasát, hanem arról, hogy a kaliforniai cég összehaverkodott a NASA-val és közösen fejlesztenek sofőr nélküli elektromos légitaxikat.