EUR: 321,25 Ft
CHF: 284,65 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Belföld

Készüljön! Nagyon durva lehűlést ígérnek

Ajánlott kihasználni még azt a pár napot, ami még hátra van a hétből, utána ugyanis nagyon erős lehűlés várható.

Pénteken és szombaton még akár 13-15 fokra is felkúszhat a hőmérő higanyszála, vasárnaptól azonban markáns hidegfront érkezik, ami miatt nagyon lehűl majd a levegő.


Borult lesz az ég, délutántól szakadozik fel északnyugat felől a Dunántúlon a felhőzet. Kezdetben többfelé, majd egyre kevesebb helyen, délután elsősorban a Tiszántúlon valószínű eső. A dunántúli hegyekben és az Északi-középhegységben havas eső, hó sem kizárt. Az északnyugati szél erős, főként az Észak-Dunántúlon időnként viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 8 fok között alakul – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az előrejelzés szerint a jövőhéten éjjel mínuszok is lehetnek, míg a nappal maximum 7 fokot jósolnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Figyelő: Szijjártó Péter lett az év embere

  Figyelő: Szijjártó Péter lett az év embere

  Szijjártó Pétert külgazdasági és külügyminisztert választotta a Figyelő a 2018-as Év emberének. A lap szerint a díjat azzal érdemelte ki a külügyminiszter, hogy ellentmondást nem tűrő kiállásának köszönhetően jelentősen nőtt Magyarország külpolitikai mozgástere.

 • Hadházy zokniján röhög a fél ország

  Hadházy zokniján röhög a fél ország

  Rekordsebességgel terjednek az interneten azok a fotók és rövid videók, amelyek megörökítették, hogyan szállta meg rendszeresé váló “tettestársával”, Szél Bernadettel az MTVA székházát ismét, de ezúttal közkinccsé tett lyukas zoknijában az ellenzéki performanszok állandó főszereplője, Hadházy Ákos független képviselő.

 • Munkamorál

  Munkamorál

  Nem szaladnék bele ebbe a túlóratörvény pofonba (ajtóba), de azért halkan megjegyzem: nem igazán értem, hogy mi itt a probléma.