2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Dunaújváros

Készüljünk közösen az adventre!

Dunaújvárosi érdeklődőket is várnak december 2-án a solti könyvtárba, ahol karácsonyi vásárt és családi adventi délutánt szerveznek. Az interaktív programok mellett azok számára is kínálnak kikapcsolódási lehetőséget, akik csupán élvezni szeretnék az ünnepi készülődés hangulatát. 

A Vécsey Károly Könyvtár lesz a helyszíne december 2-án a solti családi adventi készülődésnek. A karácsonyi vásárral kiegészített, egész délután tartó rendezvényen kézműves-foglalkozás, diafilmvetítés, bábozás és meseolvasás várja a legkisebbeket, karácsonyi kirakodóvásár (benne kézműves ékszerekkel, terítőkkel, mézzel és levendulatermékekkel) pedig a (náluk) idősebbeket.

Délután három órakor közös fenyőfadíszítés, este hat órakor pedig közös éneklés lesz a Petőfi Telepi Nyugdíjas Egyesülettel. A program természetesen ingyenes.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.