2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Egyéb Dunaújváros

Két bronzot hoztak Kecskemétről

Négy versenyző képviselte a Dunaferr SE-t a közelmúltban Kecskeméten rendezett Kadet Szabadfogású és Női Országos Bajnokságon. A dunaújvárosi birkózók közül ketten is felállhattak a dobogóra a megmérettetésen. 

Összesen csaknem kétszáz ifjú birkózó lépett szőnyegre a Kadet Szabadfogású és Női Országos Bajnokságon, amelynek Kecskemét adott otthont. A Dunaferr SE négy versenyzője közül Ignácz Viktor volt kénytelen elsőként búcsúzni, aki 63 kg-ban már első alkalommal vereséget szenvedett. Farkas Zoltán első alkalommal győzött a 85 kg-osok küzdelmeiben, ám a továbbiakban nem termett babér számára: két vereség után számára is véget ért a kecskeméti viadal.


Ezúttal két bronzérem jutott az országos bajnokságon a Dunaferr SE birkózóinak (fotó: Dunaferr SE)

A lányoknak ezúttal jobban ment: Horváth Alexandra a 78 kg-osok között a harmadik helyig jutott, míg a 60 kg-os Potesz Diána szintén bronzérmet szerzett, mégpedig úgy, hogy az Eb- aranyérmes Szél Anna bizonyult jobbnak nála.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.