2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb X.kerület

Kétkerekűekkel bővült a polgárőrség készlete

Tíz nagy teljesítményű motorkerékpárt és tizenegy elektromos kerékpárt adott át a polgárőröknek az Országos Polgárőr Szövetség, az Országos Rendőr-főkapitányság és az AEGON Biztosító Zrt. a múlt héten a készenléti rendőrség alakulóterén − tájékoztatott a polgárőrszövetség. 

Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány a Kerepesi úton tartott beszédében elmondta, az ORFK számára stratégiai partner az Országos Polgárőr Szövetség. A főkapitány megköszönte és örömét fejezte ki a hatékony együttműködésért.

/Fotó: MTI – Mónus Márton

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.