EUR: 346,12 Ft
CHF: 323,71 Ft
2020. június 02., kedd
Anita, Kármen

Egyéb Hódmezővásárhely

Kétszeresére bővül a Bethlen

Hatalmas változások előtt áll a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Református Gimnázium. Az intézményt ugyanis az eddigi 3900 négyzetméteres alapterületén teljesen felújítják, illetve korszerűsítik is. Az iskola azonban nemcsak megújul, hanem további 3800 négyzetméterrel bővül is, ennek során egy teljesen új konyha- és étkezőblokkot alakítanak ki. Az új épületek homlokzata teljesen illeszkedni fog a régiekhez. Az egész intézmény akadálymentesítve lesz, amit két felvonó segítségével oldanak meg.

A munkálatok során visszaállítják a régi tornatermet, amely a jövőben díszteremként funkcionál. Lesz még egy teljesen új épületszárny is, amelynek pinceszintjén kap helyet egy új tornaterem, az épület második és harmadik emeletén pedig a Szathmáry kollégium.


Az új épületek homlokzata teljesen illeszkedni fog a régiekhez. Az egész intézmény akadálymentesítve lesz, amit 2 felvonó segítségével fognak megoldani.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Hol vagy, Brigitta?

  Hol vagy, Brigitta?

  A szekszárdi rendőrök keresik a 17 éves Kocsis Brigittát, aki március 28-án távozott engedély nélkül a szedresi lakásotthonból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról.