EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Király Viktor barátnője, Anita: Szerelem volt első látásra

Király Viktorral már az első közös karácsonyra készül barátnője, a meseszép Anita. A kecskeméti modell pár éve a színészettel kacérkodik: világsztárokkal együtt szerepelt akciófilmekben, de a Kaptár mozi sztárjának, Milla Jovovichnak is dublőre volt.

Megpróbálják minden szabad percüket együtt tölteni

Lányok ezrei irigylik Virág Anitát, akiről nemrég kiderült, hogy ő Király Viktor barátnője. A lány tündérmeséje két hónapja kezdődött, miután egy baráti társaságban megpillantották egymást.


– Szerelem volt első látásra – árulta el a Lokálnak Anita. – A hangzavarban nehéz volt beszélgetni, ráadásul a barátaim fél óra múlva indultak, ők vittek haza Kecskemétre. Viktor búcsúzás közben elkérte a számomat, és éreztem, hogy hívni fog. Amit nagyon vártam. Amikor a barátnőimnek elmeséltem, hogy találkoztam vele, izgatottak lettek, kifaggattak, miről beszélgettünk és mikor találkozunk újra. Az első randink másnap Kecskeméten volt, azóta egy pár vagyunk, nem bujkálunk, nem titkoljuk a kapcsolatunkat – mondta Anita.

De ki ez a titokzatos lány, aki elrabolta a legsármosabb magyar énekes szívét? Anita idegenforgalmi szakon végzett, jelenleg kozmetikusnak tanul, nemrég tért haza egy spanyolországi szakmai tanulmányútról. Az első szépségversenyét 18 évesen nyerte, mosolya számtalan reklámfilmből lehet ismerős. Büszke rá, hogy több lábon áll, a saját útját járva valósítja meg álmait. A fővárosban egyik castingról a másikra siet, több külföldi produkcióban, akciófilmekben forgatott, nemrég a világhírű modell-filmszínész Milla Jovovich dublőze volt. Anita a hétvégéknek örül legjobban, amikor kedvesét, Király Viktort buzdíthatja a Sztárban Sztár című tévéműsor felvételén.


– Minden felvételén megnézem Viktort, és büszke vagyok rá, amikor egy-egy dal előadása közben kipillant rám a nézőtérre. Boldoggá tesz, ha küld egy szerelmes mosolyt. Már az első közös karácsonyunkat tervezgetjük, alig várom, hogy meglephessem őt a szeretet ünnepén – mondta Anita.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!