EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Extra

Király Viktor barátnője, Anita: Szerelem volt első látásra

Király Viktorral már az első közös karácsonyra készül barátnője, a meseszép Anita. A kecskeméti modell pár éve a színészettel kacérkodik: világsztárokkal együtt szerepelt akciófilmekben, de a Kaptár mozi sztárjának, Milla Jovovichnak is dublőre volt.

Megpróbálják minden szabad percüket együtt tölteni

Lányok ezrei irigylik Virág Anitát, akiről nemrég kiderült, hogy ő Király Viktor barátnője. A lány tündérmeséje két hónapja kezdődött, miután egy baráti társaságban megpillantották egymást.


– Szerelem volt első látásra – árulta el a Lokálnak Anita. – A hangzavarban nehéz volt beszélgetni, ráadásul a barátaim fél óra múlva indultak, ők vittek haza Kecskemétre. Viktor búcsúzás közben elkérte a számomat, és éreztem, hogy hívni fog. Amit nagyon vártam. Amikor a barátnőimnek elmeséltem, hogy találkoztam vele, izgatottak lettek, kifaggattak, miről beszélgettünk és mikor találkozunk újra. Az első randink másnap Kecskeméten volt, azóta egy pár vagyunk, nem bujkálunk, nem titkoljuk a kapcsolatunkat – mondta Anita.

De ki ez a titokzatos lány, aki elrabolta a legsármosabb magyar énekes szívét? Anita idegenforgalmi szakon végzett, jelenleg kozmetikusnak tanul, nemrég tért haza egy spanyolországi szakmai tanulmányútról. Az első szépségversenyét 18 évesen nyerte, mosolya számtalan reklámfilmből lehet ismerős. Büszke rá, hogy több lábon áll, a saját útját járva valósítja meg álmait. A fővárosban egyik castingról a másikra siet, több külföldi produkcióban, akciófilmekben forgatott, nemrég a világhírű modell-filmszínész Milla Jovovich dublőze volt. Anita a hétvégéknek örül legjobban, amikor kedvesét, Király Viktort buzdíthatja a Sztárban Sztár című tévéműsor felvételén.


– Minden felvételén megnézem Viktort, és büszke vagyok rá, amikor egy-egy dal előadása közben kipillant rám a nézőtérre. Boldoggá tesz, ha küld egy szerelmes mosolyt. Már az első közös karácsonyunkat tervezgetjük, alig várom, hogy meglephessem őt a szeretet ünnepén – mondta Anita.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek