EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Kislánya biztatta Stohl Andrást

Kislánya biztatta a nézők soraiból Stohl Andrást a legutóbbi Sztárban Sztár felvételén. Buci a szünetben pár szót váltott a kilencéves Franciskával, aki a szemtanúk szerint kifejezetten élvezte a show-t és majd kicsattant a boldogságtól, hogy itt is szeretett édesapjával tölthetett egy kis időt. A TV2 sikerműsorának zsűritagja az utóbbi időszakban rengeteg feladatot vállalt, amiről pár héttel ezelőtt mesélt a Lokál Extrának.

– Rettenetesen fáradt vagyok, csak egy-két órát tudok aludni, de nem bánom. Ez a hajtás nem ismeretlen számomra, és amíg bírom, szeretném folytatni, hiszen apaként kötelességem mindent megtenni a gyermekeim jövőjéért.


Stohl András és kislánya, Franciska
Fotó: Mészáros Diána

Stohl András és kislánya, Franciska
Fotó: Mészáros Diána

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.