EUR: 321,27 Ft
CHF: 284,65 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Kislánya biztatta Stohl Andrást

Kislánya biztatta a nézők soraiból Stohl Andrást a legutóbbi Sztárban Sztár felvételén. Buci a szünetben pár szót váltott a kilencéves Franciskával, aki a szemtanúk szerint kifejezetten élvezte a show-t és majd kicsattant a boldogságtól, hogy itt is szeretett édesapjával tölthetett egy kis időt. A TV2 sikerműsorának zsűritagja az utóbbi időszakban rengeteg feladatot vállalt, amiről pár héttel ezelőtt mesélt a Lokál Extrának.

– Rettenetesen fáradt vagyok, csak egy-két órát tudok aludni, de nem bánom. Ez a hajtás nem ismeretlen számomra, és amíg bírom, szeretném folytatni, hiszen apaként kötelességem mindent megtenni a gyermekeim jövőjéért.


Stohl András és kislánya, Franciska
Fotó: Mészáros Diána

Stohl András és kislánya, Franciska
Fotó: Mészáros Diána

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.