2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb Hódmezővásárhely

Kiütéses győzelem a Plaza Kupán

A VI. Nemzetközi Plaza Kupán Pécsett, a Hódmezővásárhelyi Box Klub öt versenyzővel képviseltette magát. Szirbik Nándor 36 kg, Vörös Vendel 54 kg, Vörös Daniel 57 kg, Ferhat Wellat 49 kg, Yassani Hassan 75 kg-ban indult. A vásárhelyiek hűek voltak önmagukhoz, most sem kímélték az ellenfeleiket, ugyanis az egyik fiú KO-val zárta a hétvégét.

Szirbik Nándor kaposvári ellenfelével, Vörös Vendel pedig egy pécsi fiúval szállt ringbe. Ferhat Wellat felnőtt bunyósnak nem jutott ellenfél. Vörös Dániel 57 kg-ban a kiskunhalasiak öklözőjével bemutatózott és jól szerepelt. Kiemelendő, hogy az első meccse volt, ellenfelének azonban nem ez volt az első versenye.


Hassani Yassan 75 kg-os felnőtt bokszoló pécsi ellenfelét látványosan felülmúlta, a 2. menetben KO-val kényszerítette padlóra. Szalkai Edina edző nagyon bízott a fiúban, ugyanis rengeteget készülnek. Fontos tudni, hogy a vásárhelyi fiú már az első menetben megsérült, ugyanis felszakadt a szemöldöke. Szalkai Edina elmondta, hogy ennek ellenére tovább hajtotta, és mivel végrehajtotta az edzői utasításokat, csodás eredménnyel zárt.

–  Nagyon jó a csapatunk van, próbálom őket segíteni abban, hogy igazi bokszolóvá és sportemberré váljanak. Az OB-re készülünk most gőzerővel, ami decemberben lesz. A felnőtt magyar bajnokságra két sráccal, Ferhat Wellattal és Hassani Yassannal érkezünk – mondta a Hódmezővásárhelyi Box Klub edzője.

„Nagyon jó a csapatunk van, próbálom őket segíteni abban, hogy igazi bokszolóvá és sportemberré váljanak” –  mondta Szalkai Edina, a Hódmezővásárhelyi Box Klub edzője

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.