EUR: 323,96 Ft
CHF: 285,13 Ft
2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Külföld

Kiütötte a cápát a mázlista szörfös – Videó!

Csupán lélekjelenlétének köszönheti az életét az a brit orvos, aki Ausztráliában, Új-Dél-Wales környékén akart néhány hullámot meglovagolni. A profi szörfösnek számító Charlie Fry nagyjából 40 méterre volt a parttól, amikor hirtelen a semmiből felbukkanva megtámadta egy hatalmas cápa.

A ragadozó Fry jobb karjába harapott, ám a fiatal srác még ekkor is megőrizte hidegvérét. Épen maradt bal kezével olyan állast vitt be a cápának, hogy az ijedtében elengedte a 25 éves fiút, aki így ki tudott evickélni a partra deszkájával. Az ifjú doki sérüléseit nem sokkal a támadás után ellátták, a partot pedig lezárták.


Egyébként nem egyedi esetről van szó. Korábban verseny közben a profi szörfösre, Mick Fanningre támadt egy cápa. A sportoló akkor teljes erejével ütni-rúgni kezdte a vérszomjas halat, így szerencsére sérülések nélkül megúszta az esetet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Épphogy kiengedték a börtönből újabb húsz nap elzárásra ítélték

  Épphogy kiengedték a börtönből újabb húsz nap elzárásra ítélték

  Újabb húsz nap elzárásra ítélték Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikust még aznap, hogy hétfőn kiengedték egy moszkvai különleges fogva tartási központból, ahol éppen letöltötte 30 napos “adminisztratív letartóztatását” a nyilvános politikai megmozdulások megszervezésére vonatkozó előírások megsértése miatt.

 • Ne csigázz!

  Ne csigázz!

  Bármilyen hihetetlen is, hatalmas izgalommal várják a győztes befutót a csigák gyorsasági versenyén a fehérorosz fővárostól, Minszktől 30 kilométerre fekvő Novaje Polje faluban.

 • Börtönbe küldték a drogot

  Börtönbe küldték a drogot

  Különös szállítmányba rejtette a börtönbe szánt drogot egy ismeretlen adományozó.Több millió dollár értékű kokaint találtak egy banánszállítmány közé rejtve Texas amerikai állam igazságügyi hatóságai.