2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Extra

Köllő Babett: Három gyermeket vesztettem el

Megrendítő titkot árult el az életéből Köllő Babett. Három magzatát vesztette el a színésznő, aki azonban nem tartja kizártnak, hogy két-három éven belül még egyszer belevágjon a babavállalásba. 

Köllő Babett – Budapest Fashion Night 2017 / ősz – Várkert Bazár

A luxusfeleségek élete sem mentes a tragédiáktól, ahogy ezt a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című műsorban is hétről hétre láthatják a nézők. Pár héttel ezelőtt a műsor sztárja, Köllő Babett megtörten mesélt ikergyermekei elvesztéséről, azonban ez idáig nem árulta el, hogy lányának, Millának is lett volna egy ikertestvére.


– A kislányom is ikerterhességnek indult, de ott a terhesség első szakaszában felszívódott az egyik magzat. Kissé megviselt, de mindenért kárpótolt, hogy Milla lányom gyönyörű és egészséges gyermek lett. Három évvel ezelőtt újra terhes lettem. A várandósság miatt elestem egy nagyon jó filmszereptől, de nem bántam, mert mint kiderült, újra ikrekkel voltam várandós. A 12. hét környékén elmentünk a férjemmel a szükséges genetikai vizsgálatokra, ahol közölte velünk az orvos: egypetéjű ikreket várok, akiknek viszont csak egy méhlepényük van. Ez azért gond, mert közös lett a gyerekek vérkeringése és úgymond egymás elől szívták el az energiát. Rettenetesen kiborultam, de gyanús volt már korábban is, mert míg az első terhességemnél kilenc hónapos terhesen is átpakoltam a lakást, itt minden nap rettenetesen rosszul voltam. Andrással felkeresünk egy szakembert, aki lézerrel szét tudta volna választania méhlepényt, de ez igen veszélyes beavatkozás lett volna. Mint kiderült, még így is csak 17 százalék esélyünk lett volna arra, hogy mindhárman túléljük a szülést – osztotta meg megrendítő történetét a Lokállal Babett, aki egy héttel a vizsgálat után elvetélt.

A színésznő az eset óta sem tudta túltenni magát gyermekei elvesztésén, de azt elárulta, nem tartja kizártnak, hogy a következő években még egy babát vállaljon.


– Utólag sajnálom, hogy nem próbálkoztam egy újabb terhességgel fél évvel a vetélés után. Sok baba született a baráti körben, nem tartom kizártnak, hogy a következő két-három évben esetleg még vállaljak egy terhességet. Azóta további vizsgálatokon estem át, és az orvosaim szerint minden adott ahhoz, hogy gyermekem lehessen. A férjem mindenben támogat, sőt örülne is még egy gyereknek.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek