EUR: 344,94 Ft
CHF: 320,67 Ft
2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Szekszárd

Költőóriásaink hagyatéka

A Társadalmi Egyesülések Tolna Megyei Szövetsége és a Nők Szekszárdért Egyesület idén tizedik alkalommal emlékezik Babits Mihály születésének 134. évfordulójára. Ebből az alkalomból Arany János előtt is tisztelegnek a szervezők.

November 24-én 14 órakor várják a megyéből érkező, verset és prózát szerető előadókat, szavalókat és érdeklődőket a Wosinsky Mór Megyei Múzeum könyvtártermébe. A rendezvény végén megkoszorúzzák Babits Mihály szobrát, és mécseseket gyújtanak az emlékére.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.