EUR: 323,90 Ft
CHF: 280,70 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Egyéb Szekszárd

Költőóriásaink hagyatéka

A Társadalmi Egyesülések Tolna Megyei Szövetsége és a Nők Szekszárdért Egyesület idén tizedik alkalommal emlékezik Babits Mihály születésének 134. évfordulójára. Ebből az alkalomból Arany János előtt is tisztelegnek a szervezők.

November 24-én 14 órakor várják a megyéből érkező, verset és prózát szerető előadókat, szavalókat és érdeklődőket a Wosinsky Mór Megyei Múzeum könyvtártermébe. A rendezvény végén megkoszorúzzák Babits Mihály szobrát, és mécseseket gyújtanak az emlékére.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Japán 2-1-re legyőzte a harmadik perctől emberhátrányban futballozó Kolumbiát kedden a H csoport első fordulójának szaranszki mérkőzésén az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.