EUR: 317,86 Ft
CHF: 280,77 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Szolnok

Komoly elismerés a világbajnok rendőrnőnek

Szalay Ferenc polgármester a Szolnokért Emlékérem arany fokozatával jutalmazta Tóth Fridát a sportban elért eredményeiért.

Augusztusban nagy út állt Tóth Frida előtt: kijutott az amerikai World Police and Fire Gamesre, amely a tűzoltók, rendőrök és katonák számára létrehozott rangos verseny. A rendőrnő egyedüli európai versenyzőként utazhatott ki, és nem is volt kérdés, hogy hazahozza a CrossFit-világbajnoki címet, pedig a korcsoportjában összesen 9987-en jelentkeztek a versenyre, a világ minden tájáról. Ezt az elszántságot és hihetetlenül kemény munkát jutalmazta most a város a Szolnokért Emlékéremmel.


Igai meglepetésként érte Fridát az elismerés
Fotó: Hortobágyi Zoltán

De miután hazajött, sem állt meg az élet a rendőrnő háza táján: már korábban is tartott CrossFit-edzéseket, és nemrég saját edzőtermét is megnyitotta a városban. A hétköznapok kihívásai mellett lelkesen készül a jövőre megrendezendő CrossFit Gamesre, majd két év múlva Kínába is szeretne kimenni a World Police and Fire Gamesre, hogy megvédje címét.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.