2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb Szolnok

Komoly elismerés a világbajnok rendőrnőnek

Szalay Ferenc polgármester a Szolnokért Emlékérem arany fokozatával jutalmazta Tóth Fridát a sportban elért eredményeiért.

Augusztusban nagy út állt Tóth Frida előtt: kijutott az amerikai World Police and Fire Gamesre, amely a tűzoltók, rendőrök és katonák számára létrehozott rangos verseny. A rendőrnő egyedüli európai versenyzőként utazhatott ki, és nem is volt kérdés, hogy hazahozza a CrossFit-világbajnoki címet, pedig a korcsoportjában összesen 9987-en jelentkeztek a versenyre, a világ minden tájáról. Ezt az elszántságot és hihetetlenül kemény munkát jutalmazta most a város a Szolnokért Emlékéremmel.


Igai meglepetésként érte Fridát az elismerés
Fotó: Hortobágyi Zoltán

De miután hazajött, sem állt meg az élet a rendőrnő háza táján: már korábban is tartott CrossFit-edzéseket, és nemrég saját edzőtermét is megnyitotta a városban. A hétköznapok kihívásai mellett lelkesen készül a jövőre megrendezendő CrossFit Gamesre, majd két év múlva Kínába is szeretne kimenni a World Police and Fire Gamesre, hogy megvédje címét.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.