EUR: 321,36 Ft
CHF: 284,67 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Komoly műtét vár Pokorny Liára

Pokorny Lia már évtizedek óta porcproblémákkal küzd, melyek most annyira elhatalmasodtak rajta, hogy hamarosan újra műtétre lehet szüksége. A színésznő maga kérte a Centrál Színház igazgatóját, hogy az idei évadra ne adjon neki új szerepet, hogy a gyógyulására tudjon koncentrálni. 

Karrierje során mindig is kirobbanó energiáról tett tanúbizonyságot Pokorny Lia, legyen az akár filmes, akár színházi szerep. Kevesen tudják azonban, hogy sokszor igen komoly fájdalmak gyötrik a 46 éves színésznőt tinédzserkora óta tartó porcproblémái miatt.


– Ebben az évben nem lesz több bemutatóm, tavaly májusban személyesen kértem a Centrál Színház igazgatóját, Puskás Tamást, hogy erre az évadra ne osszon több szerepet rám. Rengeteg előadásom van az utóbbi években, havonta több mint harmincat játszottam, amit lelkileg és fizikailag is nehezen bírtam. Természetesen a meglévő előadásaimat viszem tovább, csak újat nem szeretnék próbálni. Kicsit többet akarok magammal foglalkozni és szeretném fizikálisan is rendbe hozni magam. A térdeim pokoli állapotban vannak, nem tudok már guggolni sem. Húsz éve már operáltak a porcproblémák miatt, de nem múlt el teljesen a baj. Most már szeretnék a végére járni, mert nem szeretném se a lábaim, se a mozgásommal kapcsolatos bármelyik testrészem épségét kockáztatni, hiszen nemcsak a fizikumomat, hanem a színpadi teljesítményemet is veszélybe sodornám – mondta el Lia.

Pokorny Lia ( Fotó: Csudai Sándor )

Egy kivételt azért tett az idei évadban, ugyanis annyira lenyűgözte őt a Dolgok, amiért érdemes élni című darab története és interaktív műfaja, hogy ebben mindenféleképpen szeretett volna játszani.


– Igazi kihívás létrehozni egy ilyen előadást, mivel ez egy izgalmas színházi egyveleg, és rendkívül interaktív, mivel szó szerint az összes néző valamilyen formában részese lesz a darabnak. Az új kihívásokat amúgy is rendszeresen keresem, csakúgy, mint otthon a fiammal, Misivel. Most éppen abban a korban van, amikor bizonyos szempontból kevésbé van rám szüksége, hiszen jönnek a lányok. Azonban nagyon meglepett azzal, hogy korához képest mennyire szórakoztató és bölcs kamasz. Nagyon sokat beszélgetünk és szellemi partnerei is vagyunk egymásnak. Ebben sokat segít, hogy igyekszem komolyan venni a problémáit. Amikor a közelmúltban a 17 éves barátaival el akart menni a Hármashatár-hegyre sátorozni, nem utasítottam el zsigerből, hanem mérlegeltem a helyzetet. Végül a nem felé húzott a mérleg nyelve, de ahelyett, hogy sértődés lett volna belőle, megköszönte, hogy ilyen „jófej” vagyok, hogy egyáltalán gondolkodtam rajta.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.