2020. május 29., péntek
Magdolna

Extra

Koós János: Laci, pihenj nyugodtan, nem búcsúzom tőled

Családja, barátai, pályatársai és rajongói kísérték végső útjára Aradszky Lászlót a Szent István-bazilikában. A több ezer gyászoló négy órán keresztül róhatta le kegyeletét a zenész ravatalánál, akit végül a Bazilika altemplomában helyeztek végső nyugalomra. A temetésen beszédet mondott az énekes barátja, Koós János is.

Az énekes hirtelen szívmegállás következtében hunyt el, október 8-án, 82 éves korában. Családja ragaszkodott az urnás temetéshez.


Aradszky László temetés (Fotó: Máté Krisztián)

MTI Fotó: Bruzák Noémi

Szeretett fia, Zsolt és felesége, valamint a táncdalénekes unokái is megrendülve búcsúztak a nagypapától.

Aradszky László temetés (Fotó: Máté Krisztián)

Aradszky özvegye, Éva asszony  emberfeletti erőről tett tanúbizonyságot. Órákon keresztül fogadta a rajongókat és a barátokat a Szent István-bazilikában, a szertartás alatt fia, Zsolt támogatta édesanyját.


Aradszky László temetés (Fotó: Máté Krisztián)

Könnyeivel küszködve, megrendítő beszéddel búcsúzott legjobb barátjától Koós János.

– Zavarban vagyok, mert nem sírni akarok. Már kisírtam magam, bár először buta viccnek hittem, amikor azon a hétfő reggelen egy barátom felhívott, és rákérdezett, hallottam-e, hogy Laci meghalt. Nem szégyellem, hosszú évtizedek után elsírtam magam. (…) Nem búcsúzom el tőle, mert akit szeretek, attól nem búcsúzom el. Nagyon szerettük egymást. Laci, pihenj nyugodtan, ja, hogy el ne felejtsem, nemsokára találkozunk – mondta Koós.

Aradszky László temetés (Fotó: Máté Krisztián)

A súlyos rákbeteg Benkő László is megrendülten búcsúzott pályatársától.

Aradszky László temetés (Fotó: Máté Krisztián)

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.