2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb V.kerület

Közösségi tér a Belvárosban

A Mérleg utca 9. alá költözött a Belvárosi Közösségi Tér. A minden korosztály számára számos ingyenes programot kínáló kulturális szolgáltatóközpontot 2015 végén hozta létre Belváros-Lipótváros önkormányzata, akkor még az Aranytíz Kultúrházon belül.

Mivel hamar kiderült, hogy a közösségi tér szolgáltatásaira nagy szükség van, önállóvá válhatott, így november 16. óta a Mérleg utcában várja a belvárosiakat. A programokról bőséges információt ad a belvarosikozossegiter.hu internetes oldal.

A különböző szobákat különböző korosztályok igénye szerint alakították ki (Fotók: Máté Krisztián)

Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester büszkén adta át a megújult komplexumot

A kézműves foglalkozás mindig siker

Itt aztán lehet mozogni!

Ők azonnal birtokba vették a teret

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.