2018. október 17., szerda
Hedvig

Egyéb V.kerület

Közösségi tér a Belvárosban

A Mérleg utca 9. alá költözött a Belvárosi Közösségi Tér. A minden korosztály számára számos ingyenes programot kínáló kulturális szolgáltatóközpontot 2015 végén hozta létre Belváros-Lipótváros önkormányzata, akkor még az Aranytíz Kultúrházon belül.

Mivel hamar kiderült, hogy a közösségi tér szolgáltatásaira nagy szükség van, önállóvá válhatott, így november 16. óta a Mérleg utcában várja a belvárosiakat. A programokról bőséges információt ad a belvarosikozossegiter.hu internetes oldal.

A különböző szobákat különböző korosztályok igénye szerint alakították ki (Fotók: Máté Krisztián)

Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester büszkén adta át a megújult komplexumot

A kézműves foglalkozás mindig siker

Itt aztán lehet mozogni!

Ők azonnal birtokba vették a teret

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Felavatták az erdélyi származású Urmánczy Nándornak állított emlékművet a csepeli Daru-dombon.  A néhai országgyűlési képviselő társaival száz éve, 1918-ban alakította meg a Székely Nemzeti Tanácsot Erdély és Magyarország területi integritásának megőrzéséért, de a Védő Ligák Szövetségének alapítása is az ő nevéhez fűződik.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.