EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 07., vasárnap
Róbert

Egyéb XXII.kerület

Krumplit és almát tessék!

Idén is tartott ingyenes alma- és burgonyaakciót az önkormányzat. Csepel hét helyszínén – Ady lakótelep, Béke tér, Sétányok, Királymajor, Királyerdő, Csillagtelep, Háros – négyezer zsák almát és négyezer zsák krumplit osztottak el az önkormányzat munkatársai a Csepeli Városkép Kft. szervezésében a Csepeli Városgazda Zrt. segítségével. 

Kerületi lakcímkártya felmutatásával mindenki kapott az ötkilós csomagokból. A Királymajornál lakók elmondták, karácsony közeledtével számos családnak jól jött az ingyenes ajándék.

A szép magyar árunak örültek a helyiek (Fotó: Keresztesi Balázs)

A gurulós bevásárlókocsiba pont befért a zsákos burgonya (Fotó: Keresztesi Balázs)

A krumpli mellé alma is jutott
(Fotó: Keresztesi Balázs)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.