EUR: 322,08 Ft
CHF: 281,32 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb XXII.kerület

Krumplit és almát tessék!

Idén is tartott ingyenes alma- és burgonyaakciót az önkormányzat. Csepel hét helyszínén – Ady lakótelep, Béke tér, Sétányok, Királymajor, Királyerdő, Csillagtelep, Háros – négyezer zsák almát és négyezer zsák krumplit osztottak el az önkormányzat munkatársai a Csepeli Városkép Kft. szervezésében a Csepeli Városgazda Zrt. segítségével. 

Kerületi lakcímkártya felmutatásával mindenki kapott az ötkilós csomagokból. A Királymajornál lakók elmondták, karácsony közeledtével számos családnak jól jött az ingyenes ajándék.

A szép magyar árunak örültek a helyiek (Fotó: Keresztesi Balázs)

A gurulós bevásárlókocsiba pont befért a zsákos burgonya (Fotó: Keresztesi Balázs)

A krumpli mellé alma is jutott
(Fotó: Keresztesi Balázs)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.