2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Egyéb XIX.kerület

Küldjön ajándékot gyerekeknek!

A kispesti Fidesz idén is várja azon kispesti angyalok jelentkezését, akik könyvet, játékot, sportszert adományoznának a helyi, nehéz helyzetbe került családok gyermekeinek. A felajánlott ajándékokat a kispesti Fidesz–KDNP-frakció tagjai saját adományaikkal egészítik ki, az így összegyűlt ajándékok célba juttatásában a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum munkatársai segítenek.

− Örömmel látom, hogy nagyon sok jószívű ember él Kispesten, hiszen tavaly is rengeteg felajánlás érkezett. Idén a gyermekek megajándékozásán felül szeretnénk harminc rászoruló családot is meglepni tartós élelmiszercsomaggal, ebben a kispesti CBA Remíz ajánlotta fel a segítségét. Bízom benne, hogy idén is több, nehéz helyzetbe került kispesti családnak és gyermeknek sikerül majd örömet szereznünk – mondta az akció ötletgazdája, a kispesti Fidesz elnöke, Dódity Gabriella. A felajánlásokat csomagolás nélkül az Ady Endre út 91. szám alatt lévő Fidesz-irodába várják munkanapokon 10 és 17 óra között, legkésőbb november 24-ig. Információt a +36-20-242-7079-es telefonszámon adnak. A szervezők kérik, hogy csak olyan ajándékot adományozzanak, amelyeket önök is szívesen fogadnának.


Dódity Gabriella, a kispesti Fidesz elnöke és György István, Budapest kormánymegbízottja idén is hozzáadja saját ajándékát a gyerekeknek

Kapcsolódó Cikkek