EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 07., vasárnap
Róbert

Egyéb Szekszárd

Kutyafuttatóval bővült a megyeszékhely

November 10-én két új kutyafuttatót adtak át Szekszárdon. Az atomerőmű alapítványához benyújtott pályázat biztosította az anyagi hátteret, ezáltal az Alisca utcában és a Hunyadi utcában létesült kutyafuttató, a két projekt keretösszege 11 millió forint volt.

Ács Rezső polgármester elmondása szerint egy harmadik kutyafuttató megépítése is tervben van, amellyel elsősorban a belvárosi állatbarátoknak szeretnének kedvezni. Hozzátette továbbá, hogy a helyszín kiválasztása folyamatban van, még mindig várják a szekszárdiak javaslatait, véleményét a létesítmény helyszínének kiválasztását illetően.

Fotó: Nagy Nándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.