EUR: 322,08 Ft
CHF: 281,32 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Szekszárd

Kutyafuttatóval bővült a megyeszékhely

November 10-én két új kutyafuttatót adtak át Szekszárdon. Az atomerőmű alapítványához benyújtott pályázat biztosította az anyagi hátteret, ezáltal az Alisca utcában és a Hunyadi utcában létesült kutyafuttató, a két projekt keretösszege 11 millió forint volt.

Ács Rezső polgármester elmondása szerint egy harmadik kutyafuttató megépítése is tervben van, amellyel elsősorban a belvárosi állatbarátoknak szeretnének kedvezni. Hozzátette továbbá, hogy a helyszín kiválasztása folyamatban van, még mindig várják a szekszárdiak javaslatait, véleményét a létesítmény helyszínének kiválasztását illetően.

Fotó: Nagy Nándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.