2018. október 24., szerda
Salamon

Külföld

Lábak nélkül futott le 31 maratont egy hónap alatt

Már önmagában is nagy teljesítménynek számít, ha valaki lefutja a maratont, ám ha egy hónapon keresztül mást sem csinál a sport szerelmese, csak fut, ráadásul úgy, hogy egyetlen ép lába sincs, az már egyszerűen hihetetlen. 

Ezt a fantasztikus eredményt a 31 éves virginiai Rob Jones tudhatja magáénak, aki afganisztáni katonai szolgálata közben elveszítette mindkét lábát. A hazafi nem adta fel, protézist csatolt lábai helyére és 31 nap alatt lefutott 31 maratont. Igen, minden egyes napon teljesítette a 42 kilométeres távot Amerika különböző pontjain. Elképesztő teljesítmény!

Kapcsolódó Cikkek

  • Dicsérték Orbánt az angolok

    Dicsérték Orbánt az angolok

    Az angol Daily Mail című bulvárlap is beszámolt arról, hogy a magyar kormány beszüntette a gender-szakot az egyetemeken. A portál szélsőjobboldalinak nevezi Orbán Viktort és hogy-hogy nem a Soros-egyetem közleményét idézi a kérdésben, viszont az angol kommentelők kiállnak a magyar kormány döntése mellett.

  • Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvan évvel ezelőtt “látták meg a napvilágot” egy képregény hasábjain a világhírűvé vált Hupikék törpikék, ebből az alkalomból kiállítást rendeztek Brüsszelben.