EUR: 322,35 Ft
CHF: 281,70 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Egyéb XV.kerület

László Tamás: Az árulások utat nyitnak arra, hogy DK-s és MSZP-s kifizetőhellyé tegyék a kerületet

Merk Péter, aki a Fidesz–KDNP jelöltjeként szerzett képviselői mandátumot, László Tamás országgyűlési képviselő szerint elárulta az őt jelölő politikai közösséget, átállt a DK vezette szivárványkoalíció oldalára, ezért nyomatékosan felszólítják, mondjon le a képviselőségről.

Ezzel tegye lehetővé, hogy tisztességes polgári-keresztény képviselője legyen Rákospalota központjának, amelynek fejlődését alaptalan álmaival csak akadályozza – véli a honatya.– A Lamperth Mónika volt belügyminiszter vezette kerületi önkormányzat – ez nem tévedés, mert a valóságban nem Hajdu László vezeti az önkormányzatot, hanem a jegyző – többéves mesterkedésével egyelőre elérte, hogy leváltsák dr. Pintér Gábort alpolgármesteri tisztségéből, ennek okán dr. Balázs Zoltán is lemondott. Helyettük Victorné dr. Kovács Juditot és Tóth Imrét (MSZP) választották meg alpolgármesternek – mondta lapunknak László Tamás, aki hozzátette, Hajdu László szavai szerint Kovács Judit maga jelentkezett nála a tisztségre.
– A Fidesz–KDNP-frakció nem jelölte őt, a DK vezette szivárványkoalíció választotta meg, a Fidesz–KDNP-s képviselők elutasítása mellett. Ezek az árulások utat nyitnak arra, hogy Lamperth DK-s és MSZP-s kifizetőhellyé tegye a kerületet. Lehetővé teszik, hogy az évtizedek óta kiválóan működő Csokonai Kulturális és Sportközpontot szétverjék, az itt felhalmozott polgári értékrendet felszámolják. Szintén általuk lehetséges az, hogy az előző ciklusban sokmilliárdnyi fejlesztést sikerrel és elismeréssel végrehajtó RUP-15 Városfejlesztési Kft.-t felszámolják. Igaztalanul akarnak meghurcolni intézményvezetőket, például a GMK kiválóan működő főigazgatóját és a Palota Holding sikeres vezérigazgatóját.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EU csak átcímkézi az illegális migrációt

  Az EU csak átcímkézi az illegális migrációt

  Szavakban már fellép az illegális migráció ellen az EU, de a valóságban inkább csak átcímkézi és legalizálja – erről beszélt Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

 • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

  Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

  Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

 • Szinte egész Újpest sportolt!

  Szinte egész Újpest sportolt!

  ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.