EUR: 349,91 Ft
CHF: 330,43 Ft
2020. május 25., hétfő
Orbán

Egyéb XV.kerület

László Tamás: Az árulások utat nyitnak arra, hogy DK-s és MSZP-s kifizetőhellyé tegyék a kerületet

Merk Péter, aki a Fidesz–KDNP jelöltjeként szerzett képviselői mandátumot, László Tamás országgyűlési képviselő szerint elárulta az őt jelölő politikai közösséget, átállt a DK vezette szivárványkoalíció oldalára, ezért nyomatékosan felszólítják, mondjon le a képviselőségről.

Ezzel tegye lehetővé, hogy tisztességes polgári-keresztény képviselője legyen Rákospalota központjának, amelynek fejlődését alaptalan álmaival csak akadályozza – véli a honatya.– A Lamperth Mónika volt belügyminiszter vezette kerületi önkormányzat – ez nem tévedés, mert a valóságban nem Hajdu László vezeti az önkormányzatot, hanem a jegyző – többéves mesterkedésével egyelőre elérte, hogy leváltsák dr. Pintér Gábort alpolgármesteri tisztségéből, ennek okán dr. Balázs Zoltán is lemondott. Helyettük Victorné dr. Kovács Juditot és Tóth Imrét (MSZP) választották meg alpolgármesternek – mondta lapunknak László Tamás, aki hozzátette, Hajdu László szavai szerint Kovács Judit maga jelentkezett nála a tisztségre.
– A Fidesz–KDNP-frakció nem jelölte őt, a DK vezette szivárványkoalíció választotta meg, a Fidesz–KDNP-s képviselők elutasítása mellett. Ezek az árulások utat nyitnak arra, hogy Lamperth DK-s és MSZP-s kifizetőhellyé tegye a kerületet. Lehetővé teszik, hogy az évtizedek óta kiválóan működő Csokonai Kulturális és Sportközpontot szétverjék, az itt felhalmozott polgári értékrendet felszámolják. Szintén általuk lehetséges az, hogy az előző ciklusban sokmilliárdnyi fejlesztést sikerrel és elismeréssel végrehajtó RUP-15 Városfejlesztési Kft.-t felszámolják. Igaztalanul akarnak meghurcolni intézményvezetőket, például a GMK kiválóan működő főigazgatóját és a Palota Holding sikeres vezérigazgatóját.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elektromos autógyár Ózdon?

  Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

 • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.

 • Balett a parkban

  Balett a parkban

  A Miskolci Balett táncosai is, akik Miskolc város napja és a közösségek hetének alkalmából szabadtéri táncimproviázciót mutattak be a Bársony János utcában.