2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb XV.kerület

László Tamás: Az árulások utat nyitnak arra, hogy DK-s és MSZP-s kifizetőhellyé tegyék a kerületet

Merk Péter, aki a Fidesz–KDNP jelöltjeként szerzett képviselői mandátumot, László Tamás országgyűlési képviselő szerint elárulta az őt jelölő politikai közösséget, átállt a DK vezette szivárványkoalíció oldalára, ezért nyomatékosan felszólítják, mondjon le a képviselőségről.

Ezzel tegye lehetővé, hogy tisztességes polgári-keresztény képviselője legyen Rákospalota központjának, amelynek fejlődését alaptalan álmaival csak akadályozza – véli a honatya.– A Lamperth Mónika volt belügyminiszter vezette kerületi önkormányzat – ez nem tévedés, mert a valóságban nem Hajdu László vezeti az önkormányzatot, hanem a jegyző – többéves mesterkedésével egyelőre elérte, hogy leváltsák dr. Pintér Gábort alpolgármesteri tisztségéből, ennek okán dr. Balázs Zoltán is lemondott. Helyettük Victorné dr. Kovács Juditot és Tóth Imrét (MSZP) választották meg alpolgármesternek – mondta lapunknak László Tamás, aki hozzátette, Hajdu László szavai szerint Kovács Judit maga jelentkezett nála a tisztségre.
– A Fidesz–KDNP-frakció nem jelölte őt, a DK vezette szivárványkoalíció választotta meg, a Fidesz–KDNP-s képviselők elutasítása mellett. Ezek az árulások utat nyitnak arra, hogy Lamperth DK-s és MSZP-s kifizetőhellyé tegye a kerületet. Lehetővé teszik, hogy az évtizedek óta kiválóan működő Csokonai Kulturális és Sportközpontot szétverjék, az itt felhalmozott polgári értékrendet felszámolják. Szintén általuk lehetséges az, hogy az előző ciklusban sokmilliárdnyi fejlesztést sikerrel és elismeréssel végrehajtó RUP-15 Városfejlesztési Kft.-t felszámolják. Igaztalanul akarnak meghurcolni intézményvezetőket, például a GMK kiválóan működő főigazgatóját és a Palota Holding sikeres vezérigazgatóját.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.