2020. június 01., hétfő
Tünde

Egyéb Miskolc

Látványos szakaszához érkezett a stadionépítés

Elkezdték beszerelni a székeket a diósgyőri stadion lelátójára, ezzel a célegyenesbe érkezett a stadionrekonstrukciót kivitelező Market Építő Zrt. A csapat színeiben pompázó ülőalkalmatosságok szívderítő látványt nyújtanak a szurkolóknak.

A székek nagy része már a helyén -fotó: dvtk.eu

A gyepszőnyegen már elvégezték az első nyírást, a reflektorok is felkerültek, csakúgy, mint a stadion külső borítása.


A gyep már kész, a stadion nyugati részén is mér csak az utolsó simításokat végzik – fotó: dvtk.eu

A labdarúgópálya alulról fűthető, a vízelvezetését alácsövezéssel oldották meg, a füvet pedig egyebek között automata locsolóberendezéssel tartják karban. A pályát műfüves sáv veszi körül, ahol nézőtéri menekülőlépcsők, akadálymentes nézőtéri pódiumok épültek, itt lesznek a cserepadok, illetve itt közlekedhetnek a karbantartó és a rendezvényeket kiszolgáló járművek.

A külső burkolás is elkészült – fotó: dvtk.eu

A több mint 14 ezer férőhelyes, vandálbiztos létesítmény nemzetközi találkozóknak is otthont ad majd.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.