2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Egyéb Nyíregyháza

Legyen a Nyíregyházi Állatpark az év turisztikai attrakciója!

A szallas.hu az Év szállása és az Év turisztikai települése mellett idén szeretné megtalálni az Év turisztikai attrakcióját is. A lehetséges győztesek között pedig a Nyíregyházi Állatpark is szerepel.

A nyíregyházi nevezetesség jelenleg első helyen áll a sorban, több mint hétezer voksot már bezsebelt, maga mögé utasította a keszthelyi Festetics-kastélyt, az Aggteleki-cseppkőbarlangot, a Miskolctapolcán található Barlangfürdőt és az Egri várat is. De ez még nem a végleges eredmény, a sorrend bármikor változhat, szavazzon Ön is a Nyíregyházi Állatparkra!

Szavazni november 6-ig a http://blog.szallas.hu/keressuk-az-ev-turisztikai-attrakciojat/ oldalon lehet.

(Fotó: Nyíregyházi Állatpark)

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.