2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Belföld

Leleplező felvétel! Zsidózott a jobbikos képviselő

Teljes terjedelmében nyilvánosságra hozta a Mandiner azt a felvételt, amiben Apáti István antiszemita kijelentéseket tett.

Ezzel bebizonyosodott, hogy hazudott Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője, aki szerint politikustársa nem mond antiszemita mondatokat a hangfelvételen.


Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivő állításaival szemben nem igaz, hogy Apáti István jobbikos politikus a volt izraeli államfő, Simon Peresz kijelentései kapcsán beszélt zsidó befolyásról, mint ahogy az sem, hogy a Jobbik sosem beszélt általánosságban a zsidó népről. Apáti maga használta a „kiválasztott nép” kifejezést, valamint „sajátos étkezési és öltözködési szokásokkal rendelkező, nem biztos, hogy keresztény vallású szavazókról” is beszélt – írja a Mandiner.

A lap kedden írta meg, a Jobbik parlamenti képviselője a Szent Korona Rádió Sin City című, 2011. július 23-i műsorában még mint a „​nemzeti radikális párt képviselője” a zsidók gazdasági és politikai térnyerése miatt aggódott. Idén már vele mondatták el a néppártosodó Jobbik új elvi alapvetéseit.


A teljes felvételt itt hallgathatja meg!

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek