2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Belföld

Lemondásra szólította föl Botka Lászlót Szabó Bálint

Botka Lászlónak “letelt az ideje”, haladéktalanul távoznia kell a szegedi polgármesteri székből – jelentette ki Szabó Bálint pénteken a Tisza-parti városban.

Távoznia kell a “maffia városvezetésnek”, amely komoly károkat okozott Szegednek – mondta a Szeviép-ügy károsultjainak egy részét képviselő jogász a csongrádi megyeszékhely közgyűlésének ülése előtt tartott sajtótájékoztatóján.


Szabó Bálint úgy fogalmazott, olyan városban szeretne élni, ahol nem szüntetik meg a fél évezrede jól működő tápéi kompot, nem mennek csődbe a kifizetetlen számlák miatt a Szeviép alvállalkozói, nem lehetetlenülnek el a magas bérleti díjak miatt a belváros vagy a Cserepes sori piac kereskedői.

A jogász kijelentette, “Botka László bűnöző, mert vesztegetési ügybe keveredett”. Magas rangú rendőröket vesztegetett meg, amikor ingyenesen parkolóbérleteket adott nekik – mondta.


A szegedi polgármester “összes közeli munkatársa a vádlottak padján ül”, ügyvédjére, Czeglédy Csabára pedig akár húszéves börtönbüntetést szabhatnak ki – fogalmazott Szabó Bálint.

A jogász közölte, a város 18 pontján aláírásgyűjtést folytatnak, hogy így kényszerítsék ki, hogy időközi választást tartsanak Szegeden.

Szabó Bálint elmondta, a miniszterelnökhöz fordult, hogy a kormány siessen a segítségére azoknak a csoportoknak, amelyeket a “Botka-féle maffia megkárosított”.

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek