EUR: 323,38 Ft
CHF: 283,20 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Belföld

Lendvai Ildikó: Jobbik? Nem, nem, soha!

Vonáéknak muszáj tánclépéseket tenniük az üresen maradt közép felé. De hiába próbál a pártelnök enyhíteni az egészen durva zsidózáson, cigányozáson, ez az enyhülés egyrészt csak az ő retorikáját jellemzi, másrészt programjuk egyéb vállalhatatlan elemeit érintetlenül hagyja – mondta Lendvai Ildikó, az MSZP volt elnöke a Mandinernek. Szerinte Vona „alvezérei” továbbra is a régi kemény maghoz beszélnek.

Lendvai Ildikó beszélt az MSZP jövőjéről is, ami kapcsán felmerült a kérdés, segítene-e a párton, ha összefognának a Jobbikkal?


Az a baloldali párt, amelyik ezzel a Jobbikkal választási szövetséget köt, épp azt adja fel, amiért érdemes volt a világra jönnie – mondta a Mandinernek az MSZP volt elnöke.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomozást rendelt el az Altus Portfólió Kft. gyanús hitelezési gyakorlata ügyében a Fővárosi Főügyészség. Mint ismeretes: a Magyar Nemzeti Bank augusztusban 15 millió forintos bírságot szabott ki Gyurcsány Ferenc cégére, mert a kft.

  • Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Egymilliárd forintos beruházással épült robotizált tehénistállót adtak át csütörtökön Kocson; az Aranykocsi Zrt. létesítményében az állatok fejését robotok végzik, emellett a takarmányozást, a trágyázást és a többi szükséges műveletet is teljesen automatizálták.