EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Egyéb Székesfehérvár

Lezárják a Börgöndi utat

A Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációjának részeként átépítik a Börgöndi út–Basa-árok átereszt. Emiatt csütörtökön reggel 8 órától előreláthatólag három hétre az átmenő gépjárműforgalom elől lezárják a Börgöndi utat, és az autóbuszok útvonala is módosul.

A Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációjának keretében a Börgöndi út–Basa-árok átereszt (Börgöndi út 2–4. között) is átépítik. A helyszíni munkálatok idejére, november 9-én, csütörtökön reggel 8 órától előreláthatólag három hétre lezárják a Börgöndi út érintett szakaszát. A lezárás időtartama alatt a Börgöndi út a Sárkeresztúri út–Akácfa utca irányból közelíthető meg, illetve onnan hagyható el. Ezzel egyidejűleg a Sárkeresztúri út belső ágán (a Börgöndi úti csomópontnál) bevezetett útzárat feloldják, a Széchenyi út–Sárkeresztúri út útvonalon így biztosított az átmenő gépjárműforgalom.


A Börgöndi út lezárása az arra csatlakozó utcákat is megterheli. A sorok gyakran a 7-es út szomszédos szakaszán, a Prohászka templom mellett állnak Fotó: K. Mátyás Bertalan

A korlátozás miatt módosul az autóbuszok útvonala is: a Börgöndi úti Volán-telep elnevezésű megállóhely kimarad, az Akácfa utcai megállóhelyet a Sárkeresztúri úti helyközi megállóba, az Ikarus-szerviz megállóhelyet pedig a Széchenyi út–Sárkeresztúri úti csomópontba helyezik át ideiglenesen.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.