EUR: 323,73 Ft
CHF: 280,59 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Egyéb Székesfehérvár

Lezárják a Börgöndi utat

A Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációjának részeként átépítik a Börgöndi út–Basa-árok átereszt. Emiatt csütörtökön reggel 8 órától előreláthatólag három hétre az átmenő gépjárműforgalom elől lezárják a Börgöndi utat, és az autóbuszok útvonala is módosul.

A Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációjának keretében a Börgöndi út–Basa-árok átereszt (Börgöndi út 2–4. között) is átépítik. A helyszíni munkálatok idejére, november 9-én, csütörtökön reggel 8 órától előreláthatólag három hétre lezárják a Börgöndi út érintett szakaszát. A lezárás időtartama alatt a Börgöndi út a Sárkeresztúri út–Akácfa utca irányból közelíthető meg, illetve onnan hagyható el. Ezzel egyidejűleg a Sárkeresztúri út belső ágán (a Börgöndi úti csomópontnál) bevezetett útzárat feloldják, a Széchenyi út–Sárkeresztúri út útvonalon így biztosított az átmenő gépjárműforgalom.


A Börgöndi út lezárása az arra csatlakozó utcákat is megterheli. A sorok gyakran a 7-es út szomszédos szakaszán, a Prohászka templom mellett állnak Fotó: K. Mátyás Bertalan

A korlátozás miatt módosul az autóbuszok útvonala is: a Börgöndi úti Volán-telep elnevezésű megállóhely kimarad, az Akácfa utcai megállóhelyet a Sárkeresztúri úti helyközi megállóba, az Ikarus-szerviz megállóhelyet pedig a Széchenyi út–Sárkeresztúri úti csomópontba helyezik át ideiglenesen.

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Japán 2-1-re legyőzte a harmadik perctől emberhátrányban futballozó Kolumbiát kedden a H csoport első fordulójának szaranszki mérkőzésén az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.