EUR: 328,09 Ft
CHF: 297,55 Ft
2019. október 23., szerda
Gyöngyi

Extra

Lopott csókok édesítik Claudia zsűrizését

Liptai Claudia az elmúlt néhány hétben igencsak megengedően osztotta a pontokat a Sztárban sztár versenyzőinek. Saját bevallása szerint ez azért van, mert több teret szeretne adni a nézőknek, mindemellett pedig a reklámszünetekben lopott csókok édesíthetik a véleményét.

Liptai Claudia sugárzik a boldogságtól, ami a képernyőn is tökéletesen látszik. A TV2 műsorvezetőjének élete két éve hatalmas fordulatot vett: szerelmes lett Pataki Ádám cukrászmesterbe, majd megszületett első közös gyermekük, Marci, később pedig párja a kezét is megkérte, vélhetően nemsokára össze is házasodnak. A szerelmespár, amikor csak teheti, együtt van, ahogy a Sztárban sztár vasárnap esti élő show-i alkalmával is.


Claudia szinte minden reklámszünetet a párjával tölti, amikor lopott csókok is elcsattannak a nézőtér rejtett zugaiban. A szőke műsorvezető egyébként már az esküvőt tervezi. Korábban elmondta, hogy mindenképpen szerették volna megvárni, amíg Marci stabilan tud járni, mert úgy tervezik Ádámmal, hogy Panka mellett kisfiuk is szerepet kap, ő fogja vinni a gyűrűket. Ha minden igaz, a nagy napra nem kell már túl sokat várni, néhány hónapja ugyanis Claudia a Mokkában elmondta: Ádám édesapja mindig azt tanácsolta fiának, hogy a jegyesség első évében vegye el a párját, amit a cukrászmester nagy valószínűséggel be is tart majd. – Olyan esküvőt szeretnénk, amelynek csak egy pici része a szertartás, és hatalmas része a buli – mondta korábban a Story magazinnak Pataki Ádám, majd Claudia is megerősítette párja szavait. – Azt szeretnénk, hogy azoknak az embereknek, akik ott lesznek, szintén meghatározó élmény legyen ez az esküvő, hogy örökre emlékezzenek rá.

A párt szerelmükön és annak gyümölcsén, Marcin túl közös üzleti ügyeik is összekötik. Ádám és Claudia ugyanis kiadta közös desszerteskönyvét, az Édeskettest, amelynek alapján színpadi sütőshow-kat is szoktak tartani. A színész-műsorvezető korábban elmondta, hogy korábban ruhákat tervezett, manapság viszont inkább süteményeket. – Szeretnék olyan tortakölteményeket alkotni, amelyek hatalmas estélyi ruhákat formáznak, és igazi nőcis darabok – mondta korábban Claudia, így nem kizárt az sem, hogy a menyasszonyi tortát is Ádámmal közösen alkotják meg.


Kapcsolódó Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek