EUR: 322,17 Ft
CHF: 281,04 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

Lopott csókok édesítik Claudia zsűrizését

Liptai Claudia az elmúlt néhány hétben igencsak megengedően osztotta a pontokat a Sztárban sztár versenyzőinek. Saját bevallása szerint ez azért van, mert több teret szeretne adni a nézőknek, mindemellett pedig a reklámszünetekben lopott csókok édesíthetik a véleményét.

Liptai Claudia sugárzik a boldogságtól, ami a képernyőn is tökéletesen látszik. A TV2 műsorvezetőjének élete két éve hatalmas fordulatot vett: szerelmes lett Pataki Ádám cukrászmesterbe, majd megszületett első közös gyermekük, Marci, később pedig párja a kezét is megkérte, vélhetően nemsokára össze is házasodnak. A szerelmespár, amikor csak teheti, együtt van, ahogy a Sztárban sztár vasárnap esti élő show-i alkalmával is.


Claudia szinte minden reklámszünetet a párjával tölti, amikor lopott csókok is elcsattannak a nézőtér rejtett zugaiban. A szőke műsorvezető egyébként már az esküvőt tervezi. Korábban elmondta, hogy mindenképpen szerették volna megvárni, amíg Marci stabilan tud járni, mert úgy tervezik Ádámmal, hogy Panka mellett kisfiuk is szerepet kap, ő fogja vinni a gyűrűket. Ha minden igaz, a nagy napra nem kell már túl sokat várni, néhány hónapja ugyanis Claudia a Mokkában elmondta: Ádám édesapja mindig azt tanácsolta fiának, hogy a jegyesség első évében vegye el a párját, amit a cukrászmester nagy valószínűséggel be is tart majd. – Olyan esküvőt szeretnénk, amelynek csak egy pici része a szertartás, és hatalmas része a buli – mondta korábban a Story magazinnak Pataki Ádám, majd Claudia is megerősítette párja szavait. – Azt szeretnénk, hogy azoknak az embereknek, akik ott lesznek, szintén meghatározó élmény legyen ez az esküvő, hogy örökre emlékezzenek rá.

A párt szerelmükön és annak gyümölcsén, Marcin túl közös üzleti ügyeik is összekötik. Ádám és Claudia ugyanis kiadta közös desszerteskönyvét, az Édeskettest, amelynek alapján színpadi sütőshow-kat is szoktak tartani. A színész-műsorvezető korábban elmondta, hogy korábban ruhákat tervezett, manapság viszont inkább süteményeket. – Szeretnék olyan tortakölteményeket alkotni, amelyek hatalmas estélyi ruhákat formáznak, és igazi nőcis darabok – mondta korábban Claudia, így nem kizárt az sem, hogy a menyasszonyi tortát is Ádámmal közösen alkotják meg.


Kapcsolódó Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.