EUR: 319,40 Ft
CHF: 282,27 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Luxusból a nyomorba: Kiakadtak a TV2 sztárjai

Szűk szobák és büdös vécék mellett kaptak szállást az Ázsia Expressz szereplői. A TV2 legújabb sikerműsorában a luxushoz szokott sztároknak igen nehéz körülmények között kellett eltölteniük az éjszakáikat.

A sztároknak pénz híján mások jóságára hagyatkozva, sokszor szegényes körülmények között kellett álomra hajtaniuk a fejüket, ami néha embert próbálónak bizonyult számukra. Cseke Katinkát akkor érte az első sokk, amikor kiderült, hogy egy kis lavórban kell tisztálkodnia, „fürdenie”.


– Három percig azon gondolkoztam, hogy én a nagy testemmel hogy fogok a lavórba beállni, hogy öntöm le magam a vízzel. Haza akartam menni – mondta Katinka, akinek legnagyobb meglepetésére nemesi származású partnere, Pallavicini Zita jobban bírta a szegényes körülményeket.

– Mennyire durva, te vagy a grófnő, és én vagyok rosszul az egésztől. Tulajdonképpen sírni tudnék, de nem fogok. Nem adom meg ezt az örömöt senkinek. Erre mondják azt, hogy a saját határaimat feszegetem. Na de ennyire!? – tette hozzá. Sajnos súlyos sérülésektől sem volt mentes az 5000 kilométeres extrém túra, ugyanis Cseke Katinka levágta az egyik ujját.


– Rosszul ütöttem a kezemben lévő bárddal, és rácsaptam a saját ujjamra. Sokkot kaptam, mivel ömlött belőle a vér. Egy pillanatra azt hittem, hogy ott feladom, és elvesztem az ujjam. Szerencsére nem vetette ki a testem a csonkot, és újra összeforrt, de a heg örökre megmarad. Folyamatosan a határaimat kellett feszegetnem, a hőségtől kezdve a szegényes környezeten keresztül a súlyfeleslegemig, amiből azóta közel 20 kilót sikerült leadnom – mesélte.

Fésűs Nelly és Muri Enikő hatalmas küzdelmek árán jutott szálláshoz. Ők egy fokkal jártak jobban versenytársaiknál, egy szűkös szobában tudtak megszállni. A két színész-énekesnőt azonban ez nem zavarta különösebben, örömkönnyekben törtek ki, amikor kiderült, éjszakára lesz fedél a fejük fölött.

– Szemmel láthatóan teljesen más kultúra az övék, mint a miénk. Nem tudnak rólunk semmi mást, csak hogy van velünk két nagy piros hátizsák, és mégis olyan szinten segítő kezet nyújtanak és olyan szinten támogatnak minket, hogy ez számomra teljességgel felfoghatatlan – mondta Nelly.

Kapcsolódó Cikkek

  • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

  • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.