EUR: 322,00 Ft
CHF: 281,43 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Szekszárd

Magyar bajnokokat köszönthetünk

A Faddi Sportegyesület karate szakosztálya és a Tahren Karate Sportegyesület versenyzői közösen vettek részt az Ippon Shobu magyar bajnokságon. Kiemelkedően szerepeltek a sportolók, eredményük öt magyar bajnoki cím, két ezüst- és két bronzérem.

– Nagyon szépen szerepeltek zárták a gyerekek. Ezt a versenyt megelőzte a Salgótarjánban megrendezett Palóc Kupa, ahol borítékolható volt, hogy kitűnően teljesítenek majd a versenyzőink. Nagyon jól alakult a magyar bajnokság. Lukács Bence két versenyszámban is első helyezést ért el, ahogy első helyen végzett Bali Anna, Szászi Kata és Acsádi Petra is. Ezüstérmet Kaiser Anna és Szutor Zétény hozhatott haza, Bátori Kamilla és Veress Ádám pedig a dobogó harmadik fokára állhatott föl – nyilatkozta Bali Ervin, a Magyar JKA Karate Szövetség válogatott edzője.


A mintegy 43 egyesületet felvonultató esemény összesített tabelláján 2. helyen végeztek a sportolók.

Illusztráció. Fotó: Máté Krisztián

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.