EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Szekszárd

Magyar bajnokokat köszönthetünk

A Faddi Sportegyesület karate szakosztálya és a Tahren Karate Sportegyesület versenyzői közösen vettek részt az Ippon Shobu magyar bajnokságon. Kiemelkedően szerepeltek a sportolók, eredményük öt magyar bajnoki cím, két ezüst- és két bronzérem.

– Nagyon szépen szerepeltek zárták a gyerekek. Ezt a versenyt megelőzte a Salgótarjánban megrendezett Palóc Kupa, ahol borítékolható volt, hogy kitűnően teljesítenek majd a versenyzőink. Nagyon jól alakult a magyar bajnokság. Lukács Bence két versenyszámban is első helyezést ért el, ahogy első helyen végzett Bali Anna, Szászi Kata és Acsádi Petra is. Ezüstérmet Kaiser Anna és Szutor Zétény hozhatott haza, Bátori Kamilla és Veress Ádám pedig a dobogó harmadik fokára állhatott föl – nyilatkozta Bali Ervin, a Magyar JKA Karate Szövetség válogatott edzője.


A mintegy 43 egyesületet felvonultató esemény összesített tabelláján 2. helyen végeztek a sportolók.

Illusztráció. Fotó: Máté Krisztián

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.