EUR: 321,34 Ft
CHF: 284,50 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Belföld

Magyar cukrász tarolt a torta-Oscaron

A Cake Masters Awards a tortadíszítők és cukrászok nemzetközi versenye, ahol 18 kategóriában díjazzák a versenyzőket.

A megmérettetés a szakma egyik legnagyobb versenye, így nem csoda, hogy torta-Oscarként is emlegetik. Nos, ezt az „édes összecsapást” hazánk lánya, Vargáné Orbán Anikó cukrász nyerte a Royal Icing kategóriában. Ez egyébként cukormázas tortadíszítést jelent, amire Anikó egy 120 centiméteres, közel 45 kilogrammos „Kastély tortával” készült.

Vargáné Orbán Anikó cukrász nyertes tortája /Fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Figyelő: Szijjártó Péter lett az év embere

  Figyelő: Szijjártó Péter lett az év embere

  Szijjártó Pétert külgazdasági és külügyminisztert választotta a Figyelő a 2018-as Év emberének. A lap szerint a díjat azzal érdemelte ki a külügyminiszter, hogy ellentmondást nem tűrő kiállásának köszönhetően jelentősen nőtt Magyarország külpolitikai mozgástere.

 • Hadházy zokniján röhög a fél ország

  Hadházy zokniján röhög a fél ország

  Rekordsebességgel terjednek az interneten azok a fotók és rövid videók, amelyek megörökítették, hogyan szállta meg rendszeresé váló “tettestársával”, Szél Bernadettel az MTVA székházát ismét, de ezúttal közkinccsé tett lyukas zoknijában az ellenzéki performanszok állandó főszereplője, Hadházy Ákos független képviselő.

 • Munkamorál

  Munkamorál

  Nem szaladnék bele ebbe a túlóratörvény pofonba (ajtóba), de azért halkan megjegyzem: nem igazán értem, hogy mi itt a probléma.