2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Extra

Majka még viszolyog a házasságtól

Hét éve már, hogy Majoros Hajnalka „Dundika” és Majka egy párt alkotnak, ám a tévés két közös gyerek után a mai napig ódzkodik a házasságtól. A rapper úgy érzi, talán szülei válása miatt viszolyog a papírformától.  

Majka köztudottan nagy pókeres hírében áll, így nem véletlen, hogy lapunk a Las Vegas Casinóban csevegett a TV2 műsorvezetőjével, aki november közepétől leáll a tévézéssel, és pár hónap pihenőre megy, de a november 22-én induló Budapest Poker Open pókerbajnokságot azért nem hagyja ki.


– Mikor nagy hajtás van, nincs póker, de most három-négy hónapig nem fogok tévézni. Igyekszem a háromfelé ágazó skizoid énemből – a rapper, a tévés és a családapa –  az utóbbira koncentrálni, ugyanis ott kéne a legjobbat nyújtanom az életben – kezdte Majka, aki épp gyerekkori álmát éli.

– Van két kisfiam, Hajnival van egy nagyon szép házunk, amelyben mindenféle luxus és extra megtalálható. Néha megállok egy percre és egész jónak érzem, hogy egyébként Ózdról, a Szent István 16.-ból indultam – vallotta a tévés, akinek az idilli összképhez egyáltalán nem hiányzik az esküvő.


– Valahogy nem tartom olyan fontosnak a házasságot. Nem hiszem, hogy egy papír a csúcsa a szerelemnek meg a boldog jövőnek. Szerintem egy nő ezt mindig fontosabbnak tartja, mint egy férfi. A szüleim elváltak, lehet otthonról hozott dolog, „hogy minek nősüljek, ha úgyis elválok egyszer”? De meglátjuk, nem zárok ki semmit. Egyébként tervben van, hogy elveszem Hajnit, de szeretném, ha a gyerekek egy picit nőnének még és tudnák élvezni a lagzit – magyarázta a rapper, aki lapunkat a nagy nap részleteibe is beavatta.

– Ha már lesz lagzi, akkor tuti nagy buli lesz, amiről mindenki hallani fog! De sem magamra, sem Hajnira nem bíznám a dolgot. Majd egy külső céget megbízok, hogy úgy mehessek oda, hogy ne kelljen azzal foglalkoznom, lesz-e elég töltött káposzta vagy diópálinka, csak az legyen a feladatom, hogy macskára igyam magam, és Hajnival boldogok legyünk – tette hozzá Majka.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek