EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Egyéb I.kerület II.kerület III.kerület XI.kerület

Maminti-mesetér

Szalóki Ági énekes ezúttal mesét mondott a gyerekeknek, miközben Várnai Zsuzsa művészetterapeuta Kiscsipiszt készített velük a Kisgombos-mesegyűjtemény könyvbemutatóján a Keleti Károly utcai Maminti Kuckóban.

A családias, kisgyermekes közösségi térben a szülők sem unatkoztak, és a közös program után mesés kávéval, répatortával és maracujás szelettel folytatták az együtt töltött vidám időt. November 24-én ismét várják a családokat egy jó kis kézműves szombat délelőttre a Mamintibe.

Szalóki Ági ezúttal mesélt a gyerekeknek ( Fotó: Sáfár Tibor )

Az énekesnő a kicsikkel együtt jól érezte magát a Mamnintiben ( Fotó: Sáfár Tibor )

Várnai Zsuzsa Kiscsipiszt készített a gyerekekkel ( Fotó: Sáfár Tibor )

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.