2020. június 02., kedd
Anita, Kármen

Egyéb Nyíregyháza

Már áll a karácsonyfa

Megérkezett a Kossuth térre a nyíregyházi karácsonyi forgatag 13 méteres fenyőfája. Az ünnep legfontosabb díszét egy sóstógyógyfürdői ház tulajdonosai ajánlották fel a városnak.

A város karácsonyfájára a hagyományos piros színű díszítés és több mint 3 kilométer hosszúságú égősor, valamint 33 óriási szaloncukor is kerül. A faházakkal már most kialakították a teret a karácsonyi forgatag fogadására. A NyírVV Nonprofit Kft. az árusok részére 17 faházat állít fel, a Kossuth téren pedig a Mikulásház, a színpad, a gyerekfoglalkoztató és az adventi koszorú kap helyet. Idén november 25-től január elsejéig várja színes vásári forgatag Nyíregyháza belvárosában a városlakókat és az érdeklődő vendégeket. Az ünnepi fényeket december 3-án, advent első vasárnapján kapcsolják fel.


MTI Fotó: Balázs Attila

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.