2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Dunaújváros

Már nyitva a Mikulásház

November első vasárnapján kinyitott Nagykarácsony első számú látványossága, a Mikulásház. A felújított épületben változatlanul várja a gyermekeket a szeretetposta, és megnézhetik a Mikulás szánhúzó szarvasait is. 

Idén már november első vasárnapjától egészen december végéig várja a nagykarácsonyi Mikulásház a gyermekeket. Az 1995-ben létrehozott „intézményben” továbbra is meglátogathatják a Mikulás dolgozószobáját az érdeklődők, akik az udvar hátsó részében a csillagjáró szánt és a szánhúzó szarvasokat is megnézhetik.


November első hétvégéjétől karácsonyig nyitva tart a Mikulásház Nagykarácsonyban

 

Az igazi „nagyüzem” november 17-én kezdődik: akkortól szervezett csoportok érkeznek Nagykarácsonyba. A Mikulásházhoz egy úgynevezett falusi életkert is tartozik, ahol állatsimogató várja a látogatókat. Színpadi műsorok is helyet kapnak a kínálatban, ezeknek a Művelődési Ház ad otthont, ahol emellett mindennap játszóház is várja a gyermekeket.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.