EUR: 350,19 Ft
CHF: 330,94 Ft
2020. május 25., hétfő
Orbán

Egyéb Dunaújváros

Már nyitva a Mikulásház

November első vasárnapján kinyitott Nagykarácsony első számú látványossága, a Mikulásház. A felújított épületben változatlanul várja a gyermekeket a szeretetposta, és megnézhetik a Mikulás szánhúzó szarvasait is. 

Idén már november első vasárnapjától egészen december végéig várja a nagykarácsonyi Mikulásház a gyermekeket. Az 1995-ben létrehozott „intézményben” továbbra is meglátogathatják a Mikulás dolgozószobáját az érdeklődők, akik az udvar hátsó részében a csillagjáró szánt és a szánhúzó szarvasokat is megnézhetik.


November első hétvégéjétől karácsonyig nyitva tart a Mikulásház Nagykarácsonyban

 

Az igazi „nagyüzem” november 17-én kezdődik: akkortól szervezett csoportok érkeznek Nagykarácsonyba. A Mikulásházhoz egy úgynevezett falusi életkert is tartozik, ahol állatsimogató várja a látogatókat. Színpadi műsorok is helyet kapnak a kínálatban, ezeknek a Művelődési Ház ad otthont, ahol emellett mindennap játszóház is várja a gyermekeket.

Kapcsolódó Cikkek

  • Elektromos autógyár Ózdon?

    Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

  • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.