EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Egyéb Sopron

Márton-napi móka

A köpönyegét a koldussal megosztó Mártont ünnepelik november 11-én. Ezen a szombaton a Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központ is szélesre tárja kapuit, hogy aláférjenek kicsik és nagyok egyaránt.

A nap folyamán Márton-vásár keretében libás ételek, Szent Márton kiflije, újborkóstoló, talicskabemutató és tökmázsálás is lesz a Liszt előtt. A Kabátért gombot elnevezésű kezdeményezés során várják a felesleges kabátokat egy ajándék csokigombért. Délután családi programokkal kedveskednek a szervezők.

Fotó: Torma Sándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.