2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Egyéb Nyíregyháza

Márton-napi vigasság

Márton-napi mulatságot rendeztek a Sóstói Múzeumfaluban. A programokból, amelyekből a gyerekek jócskán kivették a részüket, jutott érdekesség a felnőtteknek is.

Az ünnepi asztalra került az újbor, a libából készült ételek, de a szakácsművészet mellett a közönség szórakoztatásáról táncos és színházi produkciók is gondoskodtak. A rendezvényen köszöntőt mondott dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere. A programot dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár nyitotta meg.

A legszebb liba idén Nyalóka lett. Képünkön gazdájával, a demecseri Ősz Sándorral
(Fotó: Lokál)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Elektromos autógyár Ózdon?

  Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

 • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.

 • Balett a parkban

  Balett a parkban

  A Miskolci Balett táncosai is, akik Miskolc város napja és a közösségek hetének alkalmából szabadtéri táncimproviázciót mutattak be a Bársony János utcában.