2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Sport

Meccs közben megujjazta a brazil futballistát – Videó!

Meglehetősen bizarr körülmények között állíttatta ki magát Rodrigo, a brazil élvonalban szereplő Ponte Preta labdarúgója. A védő ujjával megpiszkálta az ellenfél fenekét.

Bár tizenhat perc elteltével már 2-0-ra vezetett a Ponte Preta a Vitoria ellen, a hazaiak védőjének, Rodrigónak a kiállítása megzavarta az addig jól játszó csapatot, a végén 3-2-re ki is kapott. A labdarúgásban megszokott, hogy a játékosok csipkedik, lökdösik egymást, de a 37 éves játékos új szintre emelte az ellenfél megzavarásának tudományát. A 20. percben a Vitoria jutott pontrúgáshoz, a játékosok betömörültek a Ponte Preta tizenhatosa környékére. Rodrigo nem bírt magával, jobb kezével először csak simogatta az egyik ellenfél, Tréllez fenekét, majd az egyik ujját hirtelen be is nyomta a csatár hátsó részébe. Pechére a játékvezető is észrevette, és azonnal kiállította a vétkest.


Az eset kapcsán a klub elnöke, Vanderlei Pereira is megszólalt.

– Nem is értem, miért tette ezt Rodrigo. Semmi értelme nem volt, gyerekes dolog – fogalmazott Pereira.

A kiállításnak köszönhetően a második félidőben a Vitoria megfordította a meccset, az ujjazás alaposan felpiszkálta a sértett Tréllezt, aki két gólt is szerzett. A 13 ezer szurkoló azonban nem bírta elviselni, hogy a vereség miatt kedvenc csapatuk kiesik az élvonalból, ezért a lefújás előtt öt perccel a drótkerítést átvágva beözönlöttek a pályára. A legtöbb játékos elmenekült, a játékvezető pedig félbeszakította a meccset. Egy órát várt, azonban nem volt garantált a játékosok biztonsága, így végleg lefújta az összecsapást.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szenzációs gyorskorcsolyázók

  Szenzációs gyorskorcsolyázók

  Az olimpiai bajnoki cím után újra történelmet írt a magyar rövidpályás gyorskorcsolya válogatott, hiszen nemzeti csapatunk még sosem végzett az Európa-bajnokság éremtáblázatának élén. Eddig. Most viszont a hollandiai Dordrechtben rendezett kontinensviadalon négy arany-, négy ezüst- és egy bronzérmet gyűjtöttünk, ezzel az éremtábla élén végeztünk, míg az egész kontinensviadal legeredményesebb versenyzője Liu Shaolin Sándor lett három arannyal és két ezüsttel.

 • Elnézést kért a Fraditól a menedzser

  Elnézést kért a Fraditól a menedzser

  Közleményben tisztázza az elmúlt napok eseményeit Farkas Mátyás, sportmenedzser, aki SMS-ben környékezte meg a Ferencváros női kézilabdacsapatának egyik játékosát egy esetleges üzlet reményében.

 • Az étrend-kiegészítők nagy része doppinggal szennyezett

  Az étrend-kiegészítők nagy része doppinggal szennyezett

  Első teljes évén van túl a Testnevelési Egyetem berkein belül működő Sport-táplálkozástudományi Központ, melynek célja, hogy sportolók, edzők, más sportszakemberek képzését, felvilágosítását segítse, egyik fő gyakorlati feladata pedig, hogy a tiltott anyagokat kimutassa étrend-kiegészítőkből, ezzel segítve a vétlen doppingolás elkerülését – olvasható a kizárólag magyar sportolókkal és magyar sporeseményekkel foglalkozó misportunk.