2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Sport

Megbüntették McGregort

Elmarad Conor McGregor MMA-harcos Tony Ferguson elleni meccse. Az ügy hátterében az áll, hogy McGregor csapattársa, Charlie Ward küzdelmét nézte a helyszínen, és amikor Ward legyőzte ellenfelét, John Redmondot, az ír szupersztár berohant a ketrecbe, hogy együtt ünnepeljen a barátjával.

Ekkor a mérkőzésvezető ki akarta vezetni a magából kivetkőző MMA-st, akinek ez nem tetszett, és neki akart menni a bírónak, csak a biztonságiak tudták megakadályozni a verekedést.


– A meccset szervező UFC két órával az eset után felvette velem a kapcsolatot. Közölték, hogy ez a viselkedés elfogadhatatlan számukra, ezért nem engedik, hogy decemberben ringbe lépjen McGregor. Megértem őket, de beszélni fogok az ügyvédeimmel – mondta Mike Mazzulli promóter.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Beckham miami csapata kispadjára ültené Zidane-t

    Beckham miami csapata kispadjára ültené Zidane-t

    Újra egy csapatban lesz David Beckham és korábbi madridi klubtársa, Zinedine Zidane? A már visszavonult angol futballcsillag szeretné Zizou-t floridai futballcsapata, az idén alakult Inter Miami kispadjára ültetni.

  • Rekordlétszámmal rajtol a sporttörténelmi darts Eb Budapesten

    Rekordlétszámmal rajtol a sporttörténelmi darts Eb Budapesten

    Rekordlétszám, 38 ország 288 versenyzője vesz részt a szeptember 26. és 28. között Budapesten sorra kerülő steel darts Európa-bajnokságon. A sporttörténelmi kontinensviadalon – hiszen Magyarország először rendez felnőtt darts világversenyt – a hazai szakvezetés a válogatottaktól a mezőny első felébe jutást várja, és bizakodik az éremszerzésben is.