EUR: 331,72 Ft
CHF: 301,54 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Sport

Megint paraszt volt Tusup

Ezúttal nem felesége és egyben tanítványa, Hosszú Katinka eredményeivel hívta fel magára a figyelmet Shane Tusup. Az amerikai úszóedző a hétvégi bajai versenyen leüvöltötte párja korábbi mestere, Pass Ferenc fejét.

A hagyományos bajai Halászlé Kupán történteket maga a „szenvedő fél”, a kitűnő szakember, Pass Ferenc osztotta meg a Facebookon. Mint írja: az Iron Aquatics – Katinkáék klubja – egyik gyerek versenyzője nem reagált időben a rajtra, és jóval később ugrott a vízbe.


„A csapat világhírű vezetőedzője ezt követően kivetkőzve önmagából, minden erkölcsi gátat áthágva, ismételten tanúbizonyságot tett magas intelligenciájáról. Mindkét középső ujját a magasba tartva, thank you…, majd később fuck you, Mr. Pass felkiáltásokkal kommentálta végig a futamot. Akik látták, döbbenten nézték shane tusup (elnézést kérek Nemecsek Ernőtől) magánszámát” – írta a Facebookon a bajai edző.

– Sem a versenybírók, sem a rajtbíró – aki egyébként maga Pass Ferenc volt – részéről nem történt szabálytalanság, ahogy műszaki, technikai hiba sem zavarta az indítást. Alighanem a szülők hangos szurkolása és a 10-11 éves kislány rutintalansága okozhatta azt, hogy beragadt és csak 2-3 másodperccel a többiek után rajtolt el – nyilatkozta a 24.hu-nak Sass Katalin, a verseny elnöke.


A szövetség egyelőre a hivatalos bejelentésre vár, s ha az beérkezik, alighanem lesz folytatása az ügynek. Tusup (akinek ez már a sokadik balhéja volt, nem Pass az első, akit elküldött melegebb éghajlatra…) sajtósát hiába hívtuk, nem reagált megkeresésünkre.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek