2020. június 07., vasárnap
Róbert

Egyéb XVII.kerület

Megint újítottak a kannibálok

Megjelent az Animal Cannibals új videóklipje. A Vissza! című dalhoz készült kisfilmben újra gyerekek lehettek a rapperek, akik a szuperlassított felvételeken mókáznak.

A kannibálok legújabb videójában minden elrepül, fejhez csapódik vagy a ruhán csattan. A szuperlassított filmkockákon sok jelenetet ráadásul visszafelé lehet megtekinteni. A zuglói Qka MC és a rákosmenti Ricsipí duója már évtizedek óta ontja magából a slágereket, lehet, hogy ez lesz a következő. Mint fogalmaztak, gyerekkori álmuk teljesült azzal, hogy következmények nélkül tehettek meg olyan dolgokat, amit amúgy nem lehetne. Így fordulhatott elő, hogy tortával dobták arcon a másikat vagy spagetti landolt Qka fején.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.