2018. október 18., csütörtök
Lukács

Belföld

Megint zsidózott a Jobbik

Újabb rasszista hangfelvételt közölt a Jobbik háza tájáról a Mandiner. A Szent Korona rádió felvételén a párt V. kerületi képviselője, Balasi András és a szarvasi alapszervezet alapítója, Papp Sándor Zoltán viccelődnek azon, hogy milyen „fajtabeli” emberek kerülhetnek vagonokba.
Mint emlékezetes, a Mandiner a közelmúltban több olyan hangfelvételt is közölt, amelyben a Jobbik mostanság éppen néppártosodva cukiskodó tagjai kimutatják a foguk fehérjét, és nyíltan kirekesztő, rasszista vagy antiszemita kijelentésekkel emlékeztetnek arra, milyen alapokra is épül Simicska Lajos csicskapártja.

A most idézett – 2011-ben elhangzó – felvételen Balasi András, a Jobbik V. kerületi képviselője és Papp Sándor Zoltán, a szarvasi Jobbik alapítója beszélget kedélyesen bizonyos „fajtabeli” emberek bevagonírozásáról és deportálásáról. Balasi azzal kezdi, hogy néhány perccel korábban egy Magyar Gárda-pólót viselő fiatalembert igazoltattak a rendőrök a Nyugati pályaudvarnál.
– Lehet, hogy azért csaptak le rájuk, mert valakik utaztak valahova, nem? – érdeklődött Papp, majd pontosítóan rákérdezett, vajon a „vagonok környékén” történt-e mindez.
– Nem, most ne beszéljünk vagonokról. Vagonokról majd később esetleg – élcelődött ízléstelenül Balasi, utalva arra, hogy a holokauszt során elszállított zsidókat a nácik marhavagonokban vitték a koncentrációs táborokba.
A folytatásban Balasi elmondja: kiskorú lányokat látott „nagykorú, hasonló fajtabeli férfiak társaságában” álldogálni szintén a Nyugati téren. Mire Papp visszakérdezett: „Ki tudja? Talán ez a fiatalember ezt az előbb említett társaságot akarta egy vagonra felterelni, hogy aztán elszállíthassák őket innen.”
A Mandiner korábban idézte a jobbikos Zagyva György Gyulát, aki a koncentrációs táborok kapuja feletti „Arbeit macht frei” (A munka szabaddá tesz) felirattal viccelődött és szintén Zagyvát és Balasit, amint a zsidó népirtás áldozatainak számán is képesek voltak élcelődni élő adásban.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tömegek a Gerecse Kapujánál

  Tömegek a Gerecse Kapujánál

  A szép őszi időnek is köszönhető, hogy a szabadidős programokat kedvelők szívesen keresik fel a térség új turisztikai központját, az augusztusban átadott Gerecse Kapuját és környékét.

 • Mák Kata: Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek

  Mák Kata: Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek

  Mák Kata nevéhez híven mindig is hitt a fortuna erejében, hiszen az élet olyan lehetőségeket sodort elé, amik által elérte az álmait. A SzerencseSzombat háziasszonya leginkább azért hálás a sorsnak, hogy hamarosan megszületik első gyermeke, akinek már most a kistestvért terveznek párjával.

 • Megint az Orbán családról hazudozik a baloldali média

  Megint az Orbán családról hazudozik a baloldali média

  Újabb nagyon aljas álhír terjedt el a magukat függetlennek hazudó baloldali fake news portálokon. A balliberális propagandagépezet most épp arról hazudott, hogy Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Flóra katonai gépen utazott haza Ciprusról.

 • Innovációban támogatják az ipari szereplőket

  Innovációban támogatják az ipari szereplőket

  – Hatalmas kihívás elé állítja az autóipari szereplőket a hónap elején Luxemburgban született EU-döntés, amelynek értelmében 2030-ig az autógyártó vállalatoknak 35 százalékkal kell csökkenteniük szén-dioxid-kibocsátási értékeit, ezért ezen a területen a jövőben az eddiginél is fontosabb lesz a kutatás-fejlesztés és az innováció – jelentette ki Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a szerdán megnyílt Automotive Hungary 2018 6.