2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XIV.kerület

Megnyitott a karácsonyi vásár

Rengeteg minden kapható az újpesti vásáron ( Fotó: Sáfár Tibor )

Ismét megnyitott az ország egyik legjobb vásárának választott újpesti karácsonyi vásár.

A Szent István téri kavalkád az előző évekhez hasonlóan idén is négy hétig tart, a rengeteg érdekes áru mellett a négy adventi hétvégén ünnepi koncertekkel is várják az újpestieket. És ahogy az már megszokott, természetesen a gyerekek sem fognak unatkozni. Kézműves-foglalkozások, mesék, játékok várják őket a templomkertben, és újra megnyitja kapuját a Meseváros és az ingyenes jégpálya is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.