EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Extra

Megőrültek a sztárok a Black Friday-től

A Black Friday shoppingőrület Weisz Fannit és Mosolykát sem kerülte el, mindketten lelkesen készülnek a hatalmas akciókra. Fanni a cipők között válogat, Mosolyka pedig a párjával válogat a ruhák között.

A sokakat rendíthetetlenül pozitív életszemléletével inspiráló Mosolyka, bár szeret vásárolni, saját magára nem szívesen költ el nagy összegeket. A Black Friday hatalmas akcióira viszont ő is készül. Mosolyka egyébként is egy dögös, jó popsijú nőnek látja magát és szívesen öltözködik nőiesen, elegánsan. Imádja a térd felett egy tenyérnyivel feljebb érő, szűk szoknyákat vagy ruhákat, amiket mindig színes harisnyákkal párosít. A ruhatár bővítésénél nagy segítségére van férje, akinek különösen jó érzéke van megtalálni azt, amit párja imádni fog. Mosolykának az aktuális kedvence, egy szűk fehér ruha, amit a fashiondays.hu-n szemelt ki magának és végül az esküvői ruhája lett.


Miután elfogadtam, megszerettem saját magam, rájöttem, hogy mekkora magabiztosságot adhat ehhez egy jól megválasztott ruha. Például amikor megismerkedtem a férjemmel, éppen előtte rendeltem egy felsőt, és vettem egy egyszerű nadrágot. Hozzátettem a belső “húdejóélni” érzést, és ezek után elmondása szerint ragyogtam. A kerekesszék sehol sem volt, csak a csaj, a nő, aki vonzó”– mesélte.

Weisz Fanninak a cipők a gyengéi, így biztos benne, hogy az idei Black Friday-on is beszerez majd egy-két új darabot. Nem szereti a harsányságot és a túl feltűnő darabokat, de a fekete ruhákon mindig megakad a szeme. Az akciókat is mindig követi, ezért a plázákban és online egyaránt körbenéz a hétvégén.


„Imádok olcsóbban vásárolni, de ki az, aki nem? A jelenlegi kedvenc garbómat is akciósan szereztem be a fashiondays.hu-ról. Nagyon szeretem, hogy ennyire puha és meleg, mert eléggé fázós vagyok. Sajnos bármikor, bárkivel, és bármeddig képes vagyok vásárolgatni, szinte minden leárazáson veszek valamit, még akkor is, ha nincs rá feltétlenül szükségem”– mondta Fanni.

A modell gondolkodott már az esküvőjén is, ahol persze le kell majd mondania a fekete imádatáról, de nagyon várja már, hogy egy család legyenek vőlegényével, Petivel. Már az anyaságra is vágyik: két gyönyörű kisgyerekkel képzeli el magukat, és szeretné, hogy örökké együtt legyen majd a kis családjuk szeretetben, boldogságban.

Kapcsolódó Cikkek