2020. május 31., vasárnap
Angéla, Petronella

Egyéb XVI.kerület

Megszépült a bölcsi udvara

A Fejlődő Kertváros Program keretében 30 millió forintból megszépült a Kolozs utcai Bóbita bölcsőde udvara.A  650 négyzetméter műfű lerakásával, a 110 négyzetméteres automata öntözővel felszerelt gyeppel, a 120 négyzetméter térkő beépítésével modern és hosszú távon fenntartható udvar jött létre.

Színes, vidám hangulatú műfüvön szaladgálhatnak, vonatozhatnak, hintázhatnak, sőt megújult homokozókban játszhatnak a gyerekek.


Kovács Péter polgármester és Csomor Ervin alpolgármester megköszönte az óvoda munkatársainak, a szülőknek és a kicsiknek, hogy türelemmel viselték a beruházás okozta kellemetlenségeket. Emellett elismeréssel szólt a Holland Pázsit Kft.-ről, amely nemcsak ezt, hanem a közelmúltban átadott Táncsics Mihály Általános Iskola udvarát is széppé varázsolta.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Hol vagy, Brigitta?

  Hol vagy, Brigitta?

  A szekszárdi rendőrök keresik a 17 éves Kocsis Brigittát, aki március 28-án távozott engedély nélkül a szedresi lakásotthonból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról.