EUR: 319,34 Ft
CHF: 282,09 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb XVI.kerület

Megszépült a bölcsi udvara

A Fejlődő Kertváros Program keretében 30 millió forintból megszépült a Kolozs utcai Bóbita bölcsőde udvara.A  650 négyzetméter műfű lerakásával, a 110 négyzetméteres automata öntözővel felszerelt gyeppel, a 120 négyzetméter térkő beépítésével modern és hosszú távon fenntartható udvar jött létre.

Színes, vidám hangulatú műfüvön szaladgálhatnak, vonatozhatnak, hintázhatnak, sőt megújult homokozókban játszhatnak a gyerekek.


Kovács Péter polgármester és Csomor Ervin alpolgármester megköszönte az óvoda munkatársainak, a szülőknek és a kicsiknek, hogy türelemmel viselték a beruházás okozta kellemetlenségeket. Emellett elismeréssel szólt a Holland Pázsit Kft.-ről, amely nemcsak ezt, hanem a közelmúltban átadott Táncsics Mihály Általános Iskola udvarát is széppé varázsolta.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.