2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Dunaújváros

Megtört a Pécsi Tüke sikerszériája

A mezőny egyetlen – addig – veretlen csapata látogatott Dunaújvárosba az NB II-es asztalitenisz-bajnokság dél-dunántúli csoportjának legutóbbi fordulójában. A Dunaújvárosi Egyetem DSE a Pécsi Tüke csapatát fogadta az intézmény tornatermében, és megtörte a baranyaiak veretlenségi sorozatát: 14-4-es hazai győzelem született. 

A mérkőzést megelőző időszakban minden alkalommal keményen edzett a Dunaújvárosi Egyetem DSE asztalitenisz-csapata, hiszen a Pécsi Tüke, a bajnokság egyetlen százszázalékos csapata volt az ellenfelük. Az első adogatásoknál úgy tűnt, a hazai pálya inkább nyomást, mint előnyt jelent: a párosoknál 0:2-re elhúzott a pécsi együttes, és bár ezt követően összeállt a játék, úgy tűnt, kicsit későn talált magára a dunaújvárosi csapat. A párosok küzdelmei után azonban nagy rohamot indított a DUE-DSE, amellyel már „félidőre” eldöntötte a bajnoki pontok sorsát.


Makk Benedek és Ármos József

 

A véghajrára sem engedett azonban ki a vendéglátó, amely végül 14-4-re legyőzte a Pécsi Tüke csapatát. A forduló legeredményesebb játékosa Ármos József volt, aki négy nyert meccsel járult hozzá együttese sikeréhez. A DUE a tabella első helyéről várhatja az NB II-es bajnokság folytatását: november 19-én a városi rivális DASE csapatával mérhetik össze tudásukat Ármosék.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.